NordicBet Bendtner tilbage i landsholdstrøjen mod Kasakhstan
Med sit fjerde mål i Rosenborg-trøjen er Nicklas Bendtner tilbage på Landsholdet, når Åge Hareide tirsdag udtager truppen til kampene mod Tyskland og Kasakhstan. Sådan lyder vurderingen hos NordicBet.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Nicklas Bendtner har med sit skifte til norske Rosenborg tilsyneladende igen fået gang i målscoringen. Og da det danske landshold sukker efter en mand med mål i støvlerne, har den tidligere stjerneangriber gjort det svært for Åge Hareide, når landstræneren tirsdag udtager sin næste trup.

Sådan lyder konklusionen hos spilleselskabet NordicBet, der betaler lave 1,15 gange pengene igen, hvis Bendtner kan gøre comeback i den rød-hvide trøje til VM-kvalkampen mod Kasakhstan.

"Nicklas Bendtner har vist, at han stadig har niveauet til at afgøre de tætte kampe. Landsholdet har ryggen mod muren inden kampen mod kasakkerne, og Bendtners målhistorik i de afgørende kvalifikationskampe taler for sig selv", siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

"Hareides overraskende systemskifte til 4-3-3 med en enlig angriber passer Bendtner fremragende. Han kender systemet til daglig fra Rosenborg og fra sin storhedstid under Morten Olsen. Hvis vores norske landstræner har vendt blikket en smule mod sit fædreland, er vi ikke i tvivl om, at Hareide har Bendtner på blokken i morgen.

Danmark møder Tyskland i en venskabskamp 6. juni, mens Kasakhstan venter på udebane i en vigtig VM-kvalifikationskamp 10. juni.

Bliver Nicklas Bendtner udtaget til landskampen mod Kasakhstan d. 10. juni?

JA 1,15

NEJ 4,70

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.