Bendtner er enig med adskillige klubber

Danske Nicklas Bendtner er ifølge ham selv blevet enig med flere klubber om et skifte fra Arsenal.
Nicklas Bendtner spiller i en ny klub efter sommerferien. I hvert fald er han allerede enig med mere end én klub, siger han.
Nicklas Bendtner spiller i en ny klub efter sommerferien. I hvert fald er han allerede enig med mere end én klub, siger han. Foto: Scanpix, Reuters, EDDIE KEOGH

Der er åbenbart rift om Nicklas Bendtner.

Den danske angriber fortæller i hvert fald selv, at han allerede er blevet enig med flere klubber om betingelserne ved et skifte, skriver Ekstra Bladet.

"Jeg er blevet enig med adskillige klubber, men derfra til et skifte er der stadig langt. Jeg kan ikke gøre mere, nu er det op til Arsenal. Det ligger i deres hænder, og jeg håber på en afklaring snart," siger Bendtner til Ekstra Bladet.

Han vil endnu ikke fortælle, hvilke klubber der er tale om.

"Jeg vil spille fodbold, og jeg vil være glad. Jeg har en masse ideer. Der er mange klubber, der kan gøre mig lykkelig," siger han.

Bendtner har på grund af manglende spilletid i Arsenal været sat i forbindelse med en række europæiske klubber. Senest kunne portugisiske medier fortæller, at han var blevet enig med storklubben Sporting Lissabon.

Kilde: EB

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.