Bendtner afpresset for pikante billeder

En computer med angiveligt meget private billeder. Det er omdrejningspunktet i en usædvanlig sag med kendisparret.
De sigtede mænd nægter, at de ville afpresse Bendtner, men blot ville have en findeløn for computeren, der tidligere var blevet stjålet fra en bil.
De sigtede mænd nægter, at de ville afpresse Bendtner, men blot ville have en findeløn for computeren, der tidligere var blevet stjålet fra en bil. Foto: Ole Frederiksen / POLFOTO

Private foto med pikante billeder spiller en hovedrolle i den opsigtsvækkende sag, hvor politiet pludselig stormer et arrangeret møde med afpresserne.

Sagen tager sin start, da Ekstra Bladet bliver ringet op og tilbudt at købe 100 private billeder af fodbold-skuespillerparret, mens de hygger sig i en seng. Billederne findes på en computer, som er blevet stjålet fra en bil -angiveligt Julie Zangenbergs.

Avisen takker nej til at købe, og afpresseren går videre til Nicklas Bendtner.

Fodboldspilleren vælger at gå til politiet og et større set up bliver sat i stand, skriver Ekstra Bladet.

Nicklas Bendtner venter ved Storkespringvandet i København med en ven på at overdragelsen af 25.000 kroner for den computer, hvor de private billeder ligger på, kan gå i gang.

Afpresserne ankommer og overdragelsen finder sted. Men hvad de to mandlige afpresser ikke ved, er, at politiet er orienteret.

- Pludselig myldrede politiet frem, siger et øjenvidne til aktionen, som fandt sted torsdag formiddag.

Selv har parret ingen kommentarer til sagen. To mænd er sigtet i sagen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.