Behersket glæde hos FC København
FC Københavns spillere var glade for sejren over Celtic, men samtidig skuffede over, at syv point ikke rakte til videre acancement for de danske debutanter.

Med det sidste flotte farvel til årets Champions League var der glade miner hos FC Københavns spillere, der nu ? næsten ? kan gå på vinterferie. Men alligevel havde spillerne svært ved for alvor at lade glæden få frit løb. Som Jesper Grønkjær sagde efter kampen, så er FC København altså endt sidst i gruppen og er færdige med europæisk fodbold i denne omgang.

Målmanden Jesper Christiansen var dog overvejende positiv.

»Lige nu glæder jeg mig over, at vi har vundet over Celtic. Selvfølgelig er vi skuffede, men personligt havde jeg allerede bearbejdet det. Vi er ude, længere er den ikke. I dag ville vi ind og bevise noget og slutte godt af,« sagde målmanden til TV3 efter kampen.

Også midterforsvareren Michael Gravgaard var tilfreds med præstationen mod Celtic i den sidste europæiske kamp i denne sæson. Han tillagde den danske chokstart en hel del af æren for sejren.

»Når man får startet kampen flot, så går det meget nemmere. Der er en verden til forskel på denne kamp, og så den nede i Benfica. Da var det os, der blev rystet, og i dag var det måske Celtic, der blev rystet fra starten. Selvfølgelig er det brandærgeligt at vi er ude, det vil jeg ikke lægge skjul på. Men vi må glæde os over de resultater, vi har skabt på hjemmebane,« sagde Michael Gravgaard.