Administration 

Bedste kryptovaluta at investere i lige nu

Advertorial
en kryptovaluta

Sponsoreret indhold

Der er som bekendt tusindvis af kryptovalutaer, hvilket gør det nærmest umuligt at afgøre, hvad der er den bedste kryptovaluta at investere i. 

Dog er der visse strategier, man kan bruge. En af disse er at starte der, hvor de store trends befinder sig lige nu. For når nye fænomener og teknologier trender i medierne, så gør de det også ofte i kryptosektoren, og det kan man som privat investor drage fordel af.

Her kommer altså vores 5 bedste bud på den bedste kryptovaluta at investere i: Fra de risikable (med et enormt vækstpotentiale) til de mere sikre (med et lidt mere nedtonet potentiale).

Wall Street Memes - bedste kryptovaluta at investere i lige nu?

Står vi overfor en ny global finanskrise? Folkene bag Wall Street Memes ($WSM) er fuldkommen ligeglade, men de rider på bølgen af mistillid til Wall Street, og denne nye meme coin er netop en reference til den såkaldte WallStreetBets-gruppe på Reddit, der malkede GameStop-aktien og tog fusen på Wall Street.

Denne fandenivoldske kryptovaluta er i sandhed en meme coin, og selv om dette per definition gør det til en risikabel investering, så har 2023 faktisk været et år, hvor en lang række meme coins har præsteret langt bedre end det øvrige marked.

en kryptovaluta

Wall Street Memes har et stort og stærkt community, som alle er enige om en ting: Her er en chance for at komme tidligt med på det, der kunne blive den næste store meme coin.

Hvad er planen for Wall Street Memes?

Og hvor skørt dette end lyder, så er der faktisk adskillige ting, der virkelig fungerer for Wall Steet Memes. Først og fremmest afholdes der et forsalg, og selv om det knap nok er gået i gang, er der allerede indsamlet over to millioner dollar. 

Desuden er det værd at nævne, at Elon Musk har nævnt Wall Street Memes på Twitter. 

Som teamet skriver i deres whitepaper (ja, de har et whitepaper!): “Vi mener, at memes har kraften til at samle folk, inspirere dem og udfordre status quo.”

Planen er angiveligt at samle en hær af investorer, der alle spreder fjollede memes om Wall Street Memes og på den måde udbreder kendskabet til kryptovalutaen i en sådan grad, at det ganske enkelt ikke bliver muligt at ignorere den.

Vil denne plan lykkes? Det er umuligt at sige med sikkerhed. Men hvis den gør, så er der vitterligt et stort økonomisk potentiale, og for nogle investorer vil det være nok til at retfærdiggøre risikoen.

Vi ved, at 50% af alle WSJ tokens sælges i forsalget. Hvis der rejses $5 millioner, betyder det derfor, at den tekniske markedsværdi vil være $10 millioner. Hvis vi dernæst ser på andre moderat succesrige meme coins, så er det på ingen måde utænkeligt, at en markedsværdi på $1 milliard kan opnås. Under disse omstændigheder ville der være tale om en 100-dobling af WSM’s pris, hvis man altså har nerverne til at holde fast i sine tokens så længe.

Til sammenligning så vi for ganske nyligt den nye meme coin Pepe Coin stige til vejrs og opnå en markedsværdi på næsten $1,5 milliarder. Det er med andre ord ikke utænkeligt, at Wall Street Memes kunne opnå noget lignende, og derfor placerer vi den som den bedste kryptovaluta at investere i lige nu.

Ethereum - den nye internets grundsten

Ethereum kan virke som et meget konservativt valg, når man lige har kigget på meme coins. Når vi alligevel mener, at Ethereum kan være den bedste kryptovaluta at investere i, så skyldes det slet og ret dens teknologi, udbredelse og evne til at forbedre sig selv.

Ethereum er nemlig langt mere end et virtuelt betalingsmiddel: Det er en selvstændig blockchain, som bruges af over halvdelen af alle kryptovalutaer, der eksisterer. Og hver eneste gang en ny kryptovaluta lanceres på Ethereums netværk (hvilket sker hver dag), så stiger efterspørgslen på Ethereum.

Enhver person kan bruge Ethereums såkaldte “virtual machine” til at lancere en kryptovaluta, og tusindvis af globale brugere er med til at sikre netværket, der har bevist sin status som det måske allermest pålidelige og driftsikre distribuerede netværk nogensinde.

Paradoksalt nok så skabte Ethereums enorme udbredelse nogle skaleringsproblemer, der gjorde at transaktionsgebyrerne (også kaldet “gas”) blev alt for høje.

en kryptovaluta

Men nu har Ethereum Foundation endelig taget sig sammen til at forbedre netværket, så disse problemer er langt mindre nu. 

Desuden har Ethereum også lanceret staking, og enorme mængder Ethereum er derfor fastlåst i staking-kontrakter, hvilket mindsker det reelle udbud af tokens i omløb.

Alt dette gør Ethereum til et helt oplagt valg som kandidat til titlen om den bedste kryptovaluta at investere i. Efterspørgslen lader kun til at stige - og nu mindskes udbuddet også pga. Staking.

Bitcoin - digitalt guld

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Nej, det er ikke din bedstemor, der prøver at trøste dig, det er Bitcoin, der ser ud til at have etableret sig som en ny måde at opbevare og sikre velstand på.

Denne status kan være endnu vigtigere i en verden, der er præget af inflation, polarisering, økonomisk usikkerhed og krig.

Desuden er det værd at bide mærke i, at Bitcoin omkring april 2024 står overfor en ny “halverings-begivenhed”. Dette betyder, at de Bitcoins, der udbetales til folk, der miner Bitcoin, bliver halveret. 

Dette lyder måske umiddelbart som dårlige nyheder, men historisk set har det været det stik modsatte. Det forholder sig nemlig således, at prisen på Bitcoin har det med at følge med trenden for halveringer, som finder sted cirka hvert 4. år - med omvendt fortegn, vel at mærke.

en kryptovaluta

Det har længe været et spørgsmål, om Bitcoin var “moden” til at blive et sikkert alternativ til guld, som særligt har haft stor vækst i krisetider, og det er der meget, der tyder på, at den endelig er blevet.

Med et begrænset udbud på cirka 21 millioner BTC vil nogen ligefrem mene, at det er vanvittigt ikke at eje Bitcoin før en krise, da det kan vise sig at være et aktiv, der ikke blot bevarer sin værdi, men som måske kan stige voldsomt når - eller hvis - alle andre aktiver pludseligt begynder at dale. Bitcoin er uundgåelig, når man leder efter den bedste kryptovaluta at investere i - nok særligt på den lange bane.

AiDoge - tjen penge på memes

Et helt anderledes projekt er det nye projekt AiDoge ($AI). Her mødes to af tidens mest populære trends: AI og meme coins.

Resultatet er en meme genererings-app, hvor brugerne indtaster en løs idé til et meme (nogle personer, et emne, en tanke), hvorefter en AI-applikation spytter et meme ud. Dette meme kan modificeres, indtil man som bruger er tilfreds med det, hvorefter det kan deles.

De bedste memes konkurrerer derefter om at vinde økonomiske belønninger i form af flere $AI-tokens, som atter kan stakes for at generere passiv indkomst. 

Modermælk og memes

Hvis du tænker, at dette lyder tosset, så skyldes det måske, at du ikke har haft memes (eller meme coins) tilstrækkeligt tæt inde på livet endnu. 

en kryptovaluta

Et meme er per definition et viralt og socialt fænomen. Hver gang et AiDoge-meme bliver delt, udbredes kendskabet til AiDoge, og en procentdel af de folk, der opdager projektet, vil vælge at investere i det.

Grundtanken er “meme-to-earn”. Og i den digitale tidsalder, hvor Web3.0 vinder frem, og Gen Z er vokset op på en kost af modermælk og memes, vil dette være en utroligt tillokkende idé for mange, der alligevel deler memes hver dag.

Som bruger skal man bruge “credits” for at bruge AiDoges meme generator, og for at købe disse skal man altså bruge $AI tokens. Heraf kommer en organisk efterspørgsel.

AiDoge kan vise sig at være den bedste kryptovaluta at investere i, og eftersom kryptoen pt. er i forsalg, kan den købes med rabat - også af private investorer.

XRP - globalt betalingsnetværk

XRP er lanceret af Ripple Labs og er et forsøg på at skabe et lynhurtigt, ultrasikkert globalt betalingsnetværk. 

XRP og Ripple har allerede haft stor succes med dette, og alverdens regeringer, banker og firmaer har efterhånden indset, at de ikke kan bekæmpe XRP, og samarbejder nu derfor med firmaet om at integrere deres teknologi - og XRP-tokenet - i deres systemer.

Der har været nogle bekymringer over XRP, da den amerikanske finansmyndighed SEC har lagt sag an imod Ripple. Men nu tyder alt på, at SEC taber denne sag, hvorefter det vil blive cementeret, at XRP ikke er klassificeret som et “værdipapir” - og derfor kan handles frit i USA.

en kryptovaluta

XRP anses af mange for en mere “konservativ” kryptovaluta, da den i sidste ende kan medvirke til at hjælpe regeringer og det gamle finanssystem - i stedet for at skabe en ny decentraliseret økonomi, som var den oprindelige vision med kryptovaluta. 

Hvis man er interesseret i profit, ikke har den store risikovillighed, men alligevel gerne vil have eksponering på kryptomarkedet, så er XRP et helt oplagt valg som den bedste kryptovaluta at investere i på den mellemlange eller lange bane.
portræt kvinde
Kendte

Forræder-deltager: 

Advaret af psykolog

To storke
Nyheder

Storke har problemer

Livgarden ved Amalienborg
Kongelige

Fulde gardere skabte

sig på Amalienborg

Dabney Coleman og en en kvinde
Kendte

Hollywood-skurk

er død

En plomberet hoveddør
Krimi

33-årig forsøgte

at dræbe 62-årig

Et par løver
Nyheder

Tre hanløver fra Zoo

flytter til Lolland

En boligblok
Krimi

Røgdykkere henter

livløs mand ud af

brændende lejlighed

En person krydser en Lottokupon af
Nyheder

Forgylder sine venner

med vilde gaver

En bil i høj fart.
Krimi

Borger slog alarm og

fangede 117 fartbøller

En mand med en telefon i hånden.
Krimi

42-årig mand dømt:

Legede lægevagt

Et meget tomt køleskab.
Nyheder

Feriemareridt: Frygter

at løbe tør for mad

En bil holder ved en mur
Krimi

Hus risikerer at styrte

sammen efter påkørsel

Nyheder

Diskvalificeret af

Eurovisionen afviser

portræt mand
Kendte

Heino Hansen: 

Jeg måtte trække mig

Fronten af en politibil
Krimi

15-årig efterlyst pige

fundet af borger

unge med sprut
Krimi

Politiet stopper

sidste skoledag

portræt mand
Kendte

Tidligere revykonge: 

Skal indlægges igen

politibil
Nyheder

Sverige øger sikkerheden 

Nyheder

Taylor Swift er landet

logo på retsbygning
Krimi

Hjemmehjælpere

gav førstehjælp 

portræt kvinde
Kendte

Tv-vært jubler:

Han gik på knæ

Nyheder

Holder fast i Priden

politi logo
Krimi

Politiet med appel:

Kig efter 15-årig 

Sport

Verdens bedste

lagt i håndjern

person griller
Krimi

Skal du grille i pinsen:

Så tænk dig om 

kvinde smiler
Sport

19-årige Solbjørk: 
Drengene brød sig

ikke om at få baghjul

politibil og lastbil holder i kryds
Krimi

Alvorlig ulykke:

Cyklist fløjet på

hospitalet 

telefon med emojis
Nyheder

Kærlighedsjagt koster

danskerne millioner

mand ved spejl
Kendte

Skaldet komiker har
fået hår på hovedet

Krimi

Ville forskrække bilist:

Skød med pistol på

motorvej

person slukker brand
Nyheder

Børsen-branden:

Nu skal heltene hyldes 

person slukker brand
Nyheder

Børsen-branden:

Nu skal heltene hyldes 

skov med jagttårn
Krimi

Mand død efter

jagtulykke 

demonstranter på scenen
Nyheder

Cirkusrevyen afbrudt

af demonstranter 

demonstranter på scenen
Nyheder

Cirkusrevyen afbrudt

af demonstranter 

strand
Nyheder

Varm weekend venter 

politibil med påskriften politi
Krimi

Vil straffe betjent efter

biljagt med 200 km/t

Fodboldspillere jubler på banen
Sport

FCM nedlægger FCK og spiller sig tættere på guldet

politibiler ved en vej
Krimi

Efterlyser flugtbilist efter påkørsel af to cyklister

en sur mand
Nyheder

Trumps eks-advokat udspørges om telefonfis 

Et regionaltog
Nyheder

Togkaos mellem Esbjerg og Odense

En hund på vej ud af en væg
Dyreliv

Lille hund fanget inde i familiens vægge

En dame pudser næse
Sundhed

Pollenallergi: Dette må du IKKE gøre

en reception med to medarbejdere
Rejser

Københavnske hoteller blandt verdens bedste

en pride-ballon
Nyheder

Copenhagen Pride mister flere sponsorer

Sort røg på en byggeplads
Krimi

Brand hos

Novo Nordisk

Mohamed Daramy ved siden af Rasmus Højlund og Joachim Andersen
Sport

Hjulmand bekræfter:

Spiller misser EM

David Copperfield
Nyheder

David Copperfield

beskyldes for

seksuelle overgreb

Et Metrotog på en station.
Krimi

Teknisk problem:

Holder helt stille

Christian og Christopher Kjær begge i smoking
Kendte

Kjærs formue

formøblet

Retten i Nykøbing Falster
Krimi

Babydrab: Sag

mod mor opgivet

Krimi

Færdig med

undersøgelser

på Børsen

En kvinde taler i telefon
Nyheder

Skræmmende mønster:

Disse kvinder er

særligt udsatte

Jeff og Tilde på scenen.
Kendte

Jeff er blevet forlovet

Siden af en politibil
Krimi

18-årig i kritisk tilstand

efter fald fra altan

Kong Frederik og dronning Mary vinker på en balkon.
Nyheder

Kongens fødselsdag -

genopliver gammel

tradition

En person på en vægt
Sundhed

Næste generation af

vægttabsmedicin på vej

Holdet bag filmen
Film og TV

Trine Dyrholm 

høster roser

Nyheder

Færøerne:

Stemmer nej til fri abort

hakket oksekød
Nyheder

Nu igen: Trækkes tilbage

flere mennesker samlet
Nyheder

Til-Løkke med de 60 år:

En selskabelig dramaqueen

Mand og kvinde
Kendte

Tv-vært klar til bryllup

to mænd
Nyheder

Kæmper for sit liv

Mand og kvinde
Nyheder

Afslutter med kor

og bolsjestriber

portræt kvinde
Kendte

Annette Heick: Man må

godt blive provokeret

tegning af mand
Krimi

Drabstiltalt: Jeg fandt tape med Meng-DNA i naturen

biler
Nyheder

Tesla: Stiger 400

procent i Danmark 

portræt kvinde
Nyheder

Danmark får hård konkurrence

Nyheder

Premierminister

ramt af skud 

Krimi

Emilie Meng:

Kræver større beløb

solen og himmel set gennem blade
Nyheder

Officielt: Danmarks første sommerdag

Facade på butik
Nyheder

Kæmpe tøjkæde konkurs

Spækhuggere i vandet
Dyreliv

Spækhuggere angriber og sænker yacht

Sport

Kongeparret tog metroen

Solcellepark set fra luften
Nyheder

Rekordmange timer med negative elpriser

Cykelrytter jubler på podiet
Sport

Lavinefare aflyser Giroens højeste punkt

Kong Frederik griner
Kongelige

Kong Frederiks brøler

politibil spærrer vej
Krimi

Ung mand død i ulykke

Smilende kvinde
Kendte

TV2-stjerne var nøgenmodel