Beckhams: Økonomisk krise
David og Victoria Beckham har blodrøde tal i tøjfirmaet, som bærer hendes navn. (Foto: Scanpix)
Pengene fosser ud af Victoria Beckhams tøjfirma. Gemalen har postet millioner i for at redde det.

Victoria Beckham har måttet spænde sit designerbælte godt ind på det seneste og kommer til at gøre det endnu mere næste år. For hendes prestigefulde tøjmærke, som bærer hendes navn, er i dyb krise.

Ifølge engelske medier, så har det tabt 12 mio. Pund (105 mio. kroner) sidste år alene, og regnskaberne for 2019 ser ikke meget bedre ud. Hun har nu meddelt bestyrelsen i sit firma, at hun vil tage "drastiske metoder i brug" for at rette op på den synkende skude af tekstil.

Således agter den 45-årige tidligere Spice Girl dels at fyre sin chauffør og derfor selv køre på job, dels at tage en stor lønnedgang. Hun har også fyret to nære assistenter og det gartnerfirma, som hver uge kom med nye store potteplanter i hendes dyre butik midt i Mayfair.

David spytter i kassen

Men der skal nok mere til for at redde Victoria Beckham-foretagendet. På de 11 år firmaet har eksisteret har det tabt 42 mio. Pund (365 mio. kroner). Heldigvis har hun en styrtende rig mand, fodboldikonet David Beckham, som siges at være god for mere end fire milliarder kroner. Han har indtil videre spyttet over 250 mio. kroner i firmaet, så fruen kan få sin drøm om et succesfuldt tøjfirma til at løbe rundt.

En drøm, som efterhånden viser sig mere at være blevet til et mareridt.

 

Victoria Beckham fremviste sin nye kollektion ved Londons modeuge i september i år, og både hun og tøjmærket får meget ros og har også en fin omsætning, men åbenbart alt for høje omkostninger. Foto: Scanpix

 

via Listen To News