Beckham mod LA, Sly i Liverpool Mens Los Angeles forbereder sig på Posh og Becks ankomst, tager Sylvester Stallone Liverpool med storm.

Den 60-årige Sylvester Stallone stjal billedet i søndagens fodboldkamp i Liverpool. I starten af Evertons kamp mod Reading holdt han et halstørklæde i Evertons blå og hvide farver op mod fansene, hvorefter de råbte deres hyldest tilbage til ’Rocky’, skriver AP.

Han var dog ikke den eneste amerikaner på banen. Begge holds målmænd, Tim Howard fra Everton og Marcus Hahne fra Reading, er også fra USA.

Stallone er på vej til London senere i ugen for at promovere sin nye film Rocky Balboa, der imod al forventning skulle være et hæderligt comeback for den gamle boksehelt.

Europæisk fodbolds popularitet er for opadgående i USA, efter det i uge sidste kom frem, at David Beckham er på vej til klubben Los Angeles Galaxy. Sylvester Stallon er meget begejstret for den udvikling:

»Jeg tror, at det bliver fantastisk, når Beckham kommer til staterne. Det vil blive godt for alle. Beckham kan blive stor i USA.«