Beckham måske til USA allerede nu
MLS, fodboldligaen i USA, oplyser, at den vil prøve at hente David Beckham til USA allerede før hans kontrakt med Real Madrid udløber.

Læs også: Beckham har spillet sin sidste Real-kamp

Egentlig skulle David Beckham først til USA og LA Galaxy til sommer, men efter at Real Madrids træner har sagt, at han ikke vil lade englændere spille mere i den hvide Real-trøje, er døren åbnet op for et Beckham-skifte allerede ved den amerikanske sæsonstart i midten af april.

Det bekræfter Stephen Rodriguez, talsmand for MLS, den professionelle liga i USA. Han er sikker på, at ting vil blive sat i bevægelse hos LA Galaxy, når man i klubben hører, at Fabio Capello ikke vil bruge Beckham resten af sæsonen.

»Jeg er sikker på, at enten præsidenten Alexi Lalas eller træneren Frank Yallop, når de hører om det her, vil prøve at hente ham herover, så hurtigt som muligt,« siger MLS-talsmanden.

Han er sikker på, at klubbens ejer, AEG, vil forsøge at lægge flere penge oven i den i forvejen store handel, så Real Madrid vil gå med til at slippe David Beckham før tiden.

Kontrakten mellem David Beckham og LA Galaxy gælder egentlig først fra efter denne sæson, men Fabio Capello, Real Madrid-træner, har oplyst på et pressemøde, at Beckham ikke skal regne med at komme på banen i forårssæsonens resterende kampe.

»Han har altid været meget professionel, men en spiller, som har en så stor kontrakt med en anden klub. Ham kan vi ikke spille med. Han får ikke flere kampe,« lyder den helt utvetydige melding fra træneren.