Beckham-baby er verdens mest magtfulde
Pas på du ikke kommer for tæt på, David Beckham. Hun kan knuse dig! Foto: Polfoto, (AP Photo/Victoria Beckham/Twitter via PA) / POLFOTO
Verdens mest magtfulde personer under 25 år kan dårligt nok tørre sig selv i rumpen.

Morgendagens stjerner bliver yngre og yngre, og deres magt overstiger langt deres evner.

Det må være konklusionen på offentliggørelsen af verdens hundrede mest magtfulde mennesker under 25 år. Listen er sammensat af InStyle Magazine, og selv superstjerner som Justin Bieber og Miley Cyrus er aaaalt for gamle til at kunne trænge ind i top ti.

Den mest magtfulde, vurderer InStyle, er David og Victoria Beckhams yngste datter, Harper Seven. To måneder gammel, og allerede en superstjerne.

"Bliver hun popstjerne, designer eller sportskvinde? Lige meget hvad, arver Posh's (Victoria Beckham, red.) datter en flok lækre storebrødre og en helt vanvittig garderobe," skriver magasinet.

Resten af listen domineres af kendisbørn. Tom Cruises datter, Suri Cruise, har fået en fjerdeplads, selvom hun med sine fem år er noget mere kvalificeret til at udtrykke noget som helst. Også Will Smiths børn, Willow og Jaden Smith, er med en 7. og 8. plads blandt de mest magtfulde. De er dog hhv. 10 og 13 år gamle og er sikkert snart slet ikke magtfulde nok.

Top ti:
1. Harper Seven Beckham
2. Zuma Rossdale
3. Kingston Rossdale
4. Suri Cruise
5. Kieron Williamson
6. Jackie Evancho
7. Willow Smith
8. Jaden Smith
9. Ellie Fanning
10. Dakota Fanning

Kilde: InStyle