Baywatch-strandløve skifter navn
Skuespilleren David Hasselhoff har besluttet at skifte navn og offentliggør på YouTube, hvad han fremover skal kaldes.
David Hasselhoff har fået certifikat, der bekræfter hans nye officielle - og forsimplede - navn.
David Hasselhoff har fået certifikat, der bekræfter hans nye officielle - og forsimplede - navn. Foto: Abraham Caro Marin/AP

Han er kendt over hele verden som David Hasselhoff eller bare under kælenavnet "The Hoff". Nu slår Baywatch-skuespilleren de to sammen, han har nemlig skiftet navn til det enkle David Hoff, bekendtgør han i en ny video på YouTube.

- Jeg har længe villet have "Hassel" ud af mit liv, siger stjernen nu kendt som David Hoff, og spiller på, at "Hassel" lyder som det engelske ord "hassle", som betyder besvær.

Efter sit lille ordspil understreger den 63-årige skuespiller dog alvoren af sine ord, da han tager et indrammet certifikat frem med sit nye navn.

- Nu har jeg gjort det officielt. David Hoff, konstaterer stjernen.

David Hasselhoff blev et verdenskendt navn med successerierne Knight Rider og i særdeleshed i Baywatch, hvor han sammen med Pamela Anderson og Yasmine Bleeth kunne ses som livredder i det ikoniske røde badetøj.

Baywatch blev så populær at den fortsatte fra 1989-2001, og "The Hoff" var med helt frem til 2000 i rollen som livredderen Mitch Buchannon.

Seneste nyt om kulthittet Baywatch er, at der kommer en spillefilm baseret på serien med "Bad Neighbours"-skuespilleren Zac Efron og Dwayne "The Rock" Johnson, som både er kendt som skuespiller og succesfuld wrestler, i hovedrollerne, afslørede "The Rock" på sin Twitter.

Se videoen på YouTube her: https://youtu.be/uT_9auja6FA

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.