Bayern München-stjerne er ude resten af sæsonen
Arturo Vidal var ved at komme sig over en skade, da Bayern München sikrede mesterskabet 7. april. Nu står det klart, at chilenerens sæson er forbi. Foto: Christof Stache/AFP
Bayern Münchens Arturo Vidal går glip af de afgørende kampe i Champions League og den tyske pokalturnering.

Når Bayern München 25. april og 1. maj skal forsøge at slå Real Madrid i to Champions League-semifinaler, bliver det uden den chilenske midtbanestjerne Arturo Vidal på Bayerns hold.

Chileneren blev mandag opereret i sit knæ af en læge i Augsburg, og tirsdag skriver Bayern München så på sin hjemmeside, at Vidals sæson er ovre.

Dermed er konsekvensen af operationen mere alvorlig, end den tyske mesterklub gav udtryk for mandag.

Her oplyste klubben og cheftræner Jupp Heynckes, at der blot var tale om et mindre indgreb i det ene knæ.

Derfor ville Vidal i første omgang kun gå glip af tirsdagens pokalsemifinale mod Leverkusen, mens han ville være tvivlsom til de følgende kampe.

Arturo Vidal er sædvanligvis fast mand i Bayern München, men op til den operationskrævende skade var han i forvejen ved at komme sig over en tidligere skade, der har holdt ham ude af tre ligakampe samt Champions League-returopgøret mod Sevilla.

27. marts var spilleren med den karakteristiske hanekam med i 82 minutter af det målløse opgør mellem Danmark og Chile i Aalborg. Chile er ikke kvalificeret til sommerens VM-slutrunde.

/ritzau/