Batman-morder: Jeg er stille og afslappet
Batman-morderen fra Colorado har kaldt sig selv en stille og afslappet person i en ansøgning til en lejlighed.

"Stille og afslappet".

Sådan beskriver den 24-årige James Holmes, som politiet i Colorado har anholdt for at have skudt 71 personer i en biograf, sig selv i en ansøgning til en lejelejlighed i begyndelsen af 2011.

Det skriver netavisen denverpost.com ifølge nyhedsbureauet AFP.

James Holmes, som betegnes som en genert og indelukket enspænder af flere kilder, kommer fra en forstad til San Diego i Californien, hvor han ifølge nyhedsbureauet Reuters har en bachelor i neurovidenskab fra University of California fra 2010.

I juni 2011 flyttede han til Denver i Colorado for læse videre i neurovidenskab på University of Colorado.

Her fortæller en medicinstuderende, som bor i samme lejlighedskompleks som James Holmes ifølge AFP, at James Holmes altid har holdt sig for sig selv og nægtet at sige goddag til folk, når han har mødt dem på gangen.

- Ingen kendte ham. Ingen, siger den medicinstuderende fra lejlighedskomplekset, der er forbeholdt medicinstuderende og fakultetets ansatte.

Han tilføjer, at han ringede til politiet kort efter midnat - omkring det tidspunkt, hvor James Holmes befandt sig i biografen - fordi en sang tilsyneladende var sat til at spille meget højt igen og igen inde fra James Holmes' lejlighed.

En anden af James Holmes' tidligere naboer fra San Diego i Californien, hvor han er født og opvokset, beskriver ham som en genert teenager, som ikke legede med de andre børn og teenagere i kvarteret, skriver avisen San Diego Union-Tribune ifølge AFP.

Politiet i Colorado, oplyser, at James Holmes har en pletfri straffeattest, og at det eneste, de ved om ham, er at han fik en fartbøde i 2011.

Skudmassakren under midnatspremieren af den seneste Batman-film i byen Aurora i Colorado har indtil videre kostet 12 mennesker livet, mens yderligere 59 personer er ramt af skud.

/ritzau/AFP