Batman-babe elsker at slå mænd
Anne Hathaway slår en proper næve i den nye Batman-film Foto: Screendump / Youtube
Skuespillerinden Anne Hathaway indrømmer, at hun var lidt for glad for at tæve mænd i den nye Batman-film.

Den nye Catwoman Anne Hathaway slår en proper næve i den nye Batman-film The Dark Knight Rises. Og ifølge hjemmesiden Female First er det bestemt noget, der huer skuespillerinden.

- At have den rolle var sjovt, fordi jeg skulle lære at tæve mænd. Jeg nød det lidt for meget, fortæller Hathaway i et interview til nyhedsbureauet Bang Showbiz.

Hun indrømmer, at den lidt mere voldelige og actionprægede rolle passer hende rigtig godt, selvom det sjældent er en rolle, Hathaway bliver tildelt. Skuespillerinden må dog tilstå, at hun havde det fantastisk i det stramme læderkostume.

- Jeg skulle nok have følt et større pres over at spille Catwoman på grund af hendes historie. Men jeg vidste, hvem der instruerende mig, så jeg fokuserede på at stole på Chris, fortæller Hathaway om instruktøren Chris Nolan.

- Jeg føler mig så heldig, fordi jeg fik lov til at have den dragt på. Jeg tog det på hver gang, jeg fik chancen.

I den nye film, der er den tredje og sidste i Batman-trilogien af instruktøren Christopher Nolan, har Christian Bale beholdt rollen som Batman. Hathaway fortæller, at arbejdet med den 38-årige kollega har været meget inspirerende.

- Fra første minut du arbejder sammen med Christian Bale, er det bare fantastisk. Jeg synes, at han var virkelig inspirerende. Det var fantastisk at arbejde sammen med ham, konstaterer Hathaway.