Bankrøver fanget på syv minutter

Politiet i Odense har tilsyneladende snørret løbeskoene her til morgen, for det tog dem kun knap syv minutter, at indfange bankrøver.
Arbejdernes Landsbank i Odense har været udsat for røveri, men røveren kunne blot nyde sit udbytte i under syv minutter.
Arbejdernes Landsbank i Odense har været udsat for røveri, men røveren kunne blot nyde sit udbytte i under syv minutter. Foto: Google Maps

Fra rig tyveknægt til fattig anholdt på bare seks minutter og 47 sekunder.

Sådan lyder formiddagens forløb for en 23-årig bankrøver fra Odense, der klokken lidt over ti med en kniv truede sig til et kontant pengebeløb i Arbejdernes Landsbank i centrum af Odense. Det oplyser Fyns Politi.

Den unge røver nåede dog knap nok at tælle sit udbytte, for få minutter efter blev han anholdt af politiet, der kun behøvede at løbe omkring 500 meter fra politistationen, for at nå ham.

"En meget vågen ansat fra banken fulgte efter røveren, og det hjalp politiet til lynhurtigt at lokalisere ham på hotel Radisson, der ligger tæt på både banken og politistationen," siger vicepolitikommisær Carsten Arentoft.

Der var flere kunder til stede i banken under røveriet. Politiet er nu i gang med at afhøre dem.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.