Ballade i Esbjerg: Landsholdsstjerne nægtede at spille
Team Esbjerg-profilen Lotte Grigel nægtede at stille op til kampen mod Tvis Holstebro i weekenden.
Lotte Grigel skal til samtale med træner og klubledelse, når hun vender tilbage til Esbjerg.
Lotte Grigel skal til samtale med træner og klubledelse, når hun vender tilbage til Esbjerg. Foto: BROHUS ANDERS/free

Længere tids uro i forholdet mellem Team Esbjergs træner Lars Frederiksen og håndboldklubbens store lokale navn Lotte Grigel er tilsyneladende brudt ud i lys lue.

Grigel meldte afbud til esbjergensernes kamp lørdag mod Tvis Holstebro - officielt fordi hun var syg, men den forklaring blev skudt ned samme eftermiddag, da hun blev fotograferet i et lokalt fitnesscenter.

TV2 Sporten skriver, at Grigels afbud i virkeligheden skyldes utilfredshed med træner Lars Frederiksen, og søndag aften bekræfter klubbens sportschef, Thomas Hylle, historien over for JydskeVestkysten.

- Jeg aftalte med hende, at hun ikke skulle spille kampen. Lotte Grigel har været utilfreds på det seneste, siger Thomas Hylle til jv.dk.

Lotte Grigel støder mandag til det danske landshold, der forbereder sig til VM til december.

Men sportschefen varsler en samtale, når hun er tilbage i klubben.

- Det her er selvfølgelig fuldstændig uholdbart. Nu forsøger vi at tage det stille og roligt, men det er klart, at vi skal have en snak, når hun vender tilbage til klubben. Lars Frederiksen, Lotte Grigel og jeg, siger sportschefen.

Lotte Grigel har i en årrække været Team Esbjergs mest markante ansigt udadtil, og hun er fast inventar på Klavs Bruun Jørgensens landshold, hvor hun deler playmaker-opgaverne med Kristina Kristiansen.

Men på klubholdet har Grigel tilbragt en del tid på udskiftningsbænken, hvor Lars Frederiksen i denne sæson ofte har brugt venstrebacken Estevana Polman som spilfordeler.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.