Baldwin til Bodnia: København er cool
William Baldwin er i København, og han elsker det allerede. Foto: AP: CHRIS PIZZELLO / POLFOTO
Skuespilleren William Baldwin er i Danmark for at indspille en ny thriller sammen med blandt andre Kim Bodnia.

Hollywood-skuespillerne William Baldwin, Estella Warren og Sarah Butler er i København for at indspille scener til en kommende film. Indtil videre har byen taget ham med storm.

"Det er cool. Jeg har aldrig været her før. Indtil nu har det været en kæmpestor positiv oplevelse," siger Baldwin til B.T.

Den danskproducerede film hedder The Stranger Inside, og den bliver instrueret og produceret af henholdsvis Adam Neutzsky-Wulff og Michael Aoun, som indtil videre er ganske grønne i filmbranchen.

Filmen er en psykologisk thriller, der bliver indspillet på et meget lille budget, omkring fire millioner kroner. For disse penge har det danske filmhold både fået hyret Baldwin, Estella Warren, Sarah Butler samt den danske skuespiller Kim Bodnia.

Selv er Bodnia tilbageholdende med at fortælle om sin rolle.

"Det er vist bedst, at jeg kun siger, at jeg spiller en arkitekt, som lejer ferievillaen ud til parret," siger Kim Bodnia grinende til B.T.

Scenerne skal filmes i både Det Kongelige Teaters Stærekasse-scene og i en parkeringskælder. I filmen skal alle Københavner-scenerne ligne New York. Ligesom et par scener, som er optaget på Mallorca, skal forestille at være et amerikansk ferieparadis.

Den færdige film med Bodnia og Baldwin ventes at få premiere senere i år.

Kilde: BT