Bajram Fetai: Jeg skifter til Tyrkiet
Angriberen Bajram Fetai prøver lykken i den næstbedste tyrkiske række for klubben Denizlispor.

Efter at have spillet for flere Superligaklubber i Danmark drager den 26-årige angriber Bajram Fetai nu til tyrkisk fodbold. Det oplyser spilleren selv via Twitter.

- For lige at gøre det klart, jeg klarede lægetjekket i dag, og jeg underskriver en etårig kontrakt i morgen, inshallah (om Gud vil, red.), skriver Bajram Fetai.

Fetai fortæller også, at klubben er Denizlispor. Det er en klub, som spiller i den næstbedste række og i sidste sæson blev nummer ni i en liga med 18 hold. Klubben ligger i byen Denizli i det sydvestlige Tyrkiet.

Bajram Fetai forlader dermed Lyngby, som sidste sæson røg ned i 1. division fra Superligaen.

Han har tidligere spillet for FC Nordsjælland og Silkeborg i Superligaen, ligesom han i sine yngre år opholdt sig i skotske Glasgow Rangers uden den store succes. Faktisk så lidt succes, at han blev lejet ud til Inverness.

Så sent som i 2010 var både Jonas Troest og Rajko Lekic på vej til Konyaspor i Tyrkiet, men mens Jonas Troest hurtigt nåede retur på grund af trusler fra klubben, der ville ændre hans kontrakt, kom Lekic aldrig af sted, selv om han havde underskrevet en kontrakt.

/ritzau/