Bagtalte træneren for åbent kamera
De to Real Madrid-spillere Antonio Cassano og Mahamadou Diarra havde ikke opdaget, at de stod lige i kameraernes søgelys, da de bagtalte træner Fabio Capello.

Ved opvarmingen til Real Madrids forrige ligakamp stak de to holdkammerater Antonio Cassano og Mahamadou Diarra hovederne sammen for at få sig en lille privat sludder, hvor de sagde deres ærlige mening om træner Fabio Capello. De havde ikke opdaget, at tv-kameraerne var rettet mod netop de to og fangede hvert et ord, der blev sagt.

Det startede med, at Diarra henvendte sig til Ronaldo og Cassano.
»Så jeg skal ikke spille. Vi bliver altid sat udenfor,« sagde Diarra lige foran kameraerne fra tv-kanalen Quatro.

Ronaldo ignorerede samtalen, men Cassano bød ind.
»For Capello eksisterer der kun de samme spillere. Ruud van Nistelrooy er altid med, og ellers er det Raul. Og hvis Raul ikke spiller, kommer Beckham. Og ellers spiller Ronaldo. Derefter? Så spiller enten Robinho eller Reyes,« sagde en tydeligt misfonøjet Cassano, der ikke har fået meget spilletid i den hvide trøje.
»Nogle afgørelser gør mig helt forvirret. Emerson spiller på det jævne,« svarede Diarra, der kæmper med netop Emerson om en plads på Reals midtbane.

Fabio Capello har tilsyneladende også set billederne, for i onsdagens opgør mod Huelva var hverken Cassano eller Diarra med i truppen.