Bænkning af Stephan A. overrasker Olsen
Den danske landstræner Morten Olsen er overrasket over, at Stephan Andersen sidder på bænken i Evian.

Det er ikke kun hovedpersonen Stephan Andersen, som er forbløffet over, at han må sidde på bænken i franske Evian. Også landstræner Morten Olsen undrer sig.

- Ja, det er tør siges, siger han foran journalister i Odense inden onsdagens venskabskamp mod Slovakiet.

Lørdag sad Stephan Andersen på bænken i Frankrig, da træner Pablo Correas valgte at starte inde med 35-årige Bertrand Laquait. Men Andersen har været bænket op til den franske turneringsstart.

- Det har han været i længere tid. Men det kan ikke have noget at gøre med hans fodboldmæssige kvaliteter, siger landstræneren.

Stephan Andersen spillede fast for Evian fra november sidste år og resten af sæsonen, og da Thomas Sørensen op til EM-slutrunden blev skadet, vogtede han det danske mål i holdets tre kampe.

Men nu undersøger han mulighederne for at komme væk. Ikke bare fordi han er bænket, men også fordi han ikke mener, han har fået en ordentlig begrundelse for det valg af træner Pablo Correas.

- Det er kort sagt en katastrofe. Jeg har fået en meget, meget tynd begrundelse, da han siger, at jeg ikke har været motiveret til træning og ikke er engageret, siger Stephan Andersen.

/ritzau/