Baby-prinsesse overhaler sine royale forældre
Prinsesse Charlotte kom til verden i maj sidste år. Foto: The Duchess of Cambridge/AP
Prinsesse Charlotte har fået titlen som den mest betydningsfulde person på en ny liste og overhaler dermed sine forældre og dronningen.

Det nyeste medlem af det britiske kongehus har fået en noget mærkværdig titel.

Selv om prinsesse Charlotte kun er otte måneder gammel, så er den lille pige blevet udråbt til at være den britiske person, der har størst betydning. Det skriver The Independent.

Hvert år laver magasinet Tatler en liste over folk, de mener har stor betydning, og det er på den liste, at prinsesse Charlotte er placeret helt i top.

Den otte måneder gamle prinsesse har kun været med til nogle få officielle begivenheder, men alligevel overhaler hun både sine royale forældre, sin storebror og selveste dronningen.

Hendes forældre, hertuginde Kate og prins William, er at finde på henholdsvis en anden og en tredje plads, mens storebror prins George ryger ind på en fjerde plads.

Magasinet begrunder valget med, at det nye royale familiemedlem allerede havde lavet historie ved fødslen.

- Hun er den første kvinde, der kan drage fordel af ændringerne af reglerne om arvefølgen. Det betyder, at hvis hun får en yngre bror, forskydes hun ikke i rækken. Selv prins George kan lide hende, hvilket er et mirakel, som alle med ældre søskende nok ved, skriver magasinet.

Prinsesse Charlotte kom til verden den 2. maj sidste år på St. Mary's Hospital i London. Fra fødslen er prinsessen den fjerde i arverækkefølgen til den engelske trone.

Fakta: Top 20-listen

1. Prinsesse Charlotte

2. Hertuginden af Cambridge

3. Prins William

4. Prins George

5. Dronningen

6. Lady Kitty Spencer

7. Lady Violet Manners

8. Lady Alice Manners

9. Lady Eliza Manners

10. Jilly Cooper

11. Jake Chapman

12. Eddie Redmayne

13. Petra Palumbo

14. Lizzy Jagger

15. Holly Branson

16. Felicity Jones

17. Prins Harry

18. Boris Johnson

19. Charles Delevingne

20. Renee Stewart

/ritzau/FOKUS