Baby døde: Nabo sprøjtede med insektgift

Krimi
Lille Gazal overlevede ikke de giftige dampe. (Foto: Astana TV)

En tragedie udspillede sig, da en underbo ville tage kampen op mod sine væggelus.

Gazal på kun 8 måneder døde og hendes fætter og kusine på tre og fem kæmper for deres liv. Deres underbo havde nemlig sprøjtet hele sin lejlighed mod sengelus.

Det skete i den kasakstanske by Shymkent. Naboerne havde fået fat i det yderst giftige Imidacloprid og havde sprøjtet hele deres lejlighed til, mens de gik rundt i dragter. Derefter havde de lukket døren til og skyndt sig ud af lejligheden for ikke selv at blive forgiftede. Det skriver Daily Mirror.

Dampene steg desværre op igennem gulvet og ind til familien Abdurasulov. Dagen efter fik alle det skidt. De ældste børn begyndte begge at kaste op og blive svimle, mens lille Gazal nærmest lå komateøs i sin seng.

Ejendommen, hvor i byen Shymkent, hvor ulykken fandt sted. Foto: KTK

Faren og moren skyndte sig på hospitalet, men her kunne lægerne intet stille op for babyen, mens de to andre børn straks kom i behandling.

– Vi anede ikke, hvad der var sket. Da Gazal begyndte at græde, troede vi, det var fordi, hun var ved at få tænder. Men pludselig blev hun stille, kold og hendes ansigt blev blåligt. Vi skyndte os på hospitalet allesammen, men det var for sent, fortæller faren Dishat. Han beder til, at hans nevø og niece, som familien passede den dag, kommer sig.

Den ulykkelige mor, Alinur, fortæller, at sidste gang en skadedyrsbekæmper kom, så advarede han familien og sagde, at de skulle ventilere deres lejlighed så godt som muligt og sørge for at åbne vinduerne. – Denne gang, fik vi ingen advarsel.

Politiet i byen har ikke arresteret nogen endnu, men undersøger den ulykkelige hændelse.