Auri fortryder ikke Krohn-Dehlis bænkplads
På trods af en god halv time af Michael Krohn-Dehli, fortrød Auri Skarbalius ikke, at han lod ham starte ude.

Michael Krohn-Dehli startede på bænken, da Brøndby i dag tabte 1-0 til OB, men da han kom på banen, viste han hurtigt sine store kvaliteter.

EM-profilen satte fart i Brøndbys opspil, ligesom han lagde op til Clarence Goodsons hovedstød på overliggeren og dennes annullerede scoring.

Selvom Krohn-Dehli altså spillede fremragende i den halve time, han fik på banen, fortryder træner Auri Skarbalius ikke, han lod ham starte ude.

- Nej, for uanset om man vinder eller taber, har man truffet sine beslutninger ud fra nogle konklusioner på den generelle opstart.

- Man kan ikke garantere, at vi havde vundet, selvom han havde startet inde, siger Auri Skarbalius.

Det var ikke spekulationerne omkring et skifte væk fra Brøndby, der holdt Krohn-Dehli ude af holdet. I stedet handlede det om manglende kamptræning.

- Siden EM har Krohn desværre kun spillet 45 minutters kamp, så vi vidste ikke helt, hvor vi havde ham. Vi håbede, han kunne med i sidste test, men han fik en overbelastning i knæet. Andre gjorde det godt, og vi valgte at starte med dem, siger Auri Skarbalius.

Michael Krohn-Dehli selv følte sig godt tilpas, da han kom på banen.

- Jeg føler mig i god form. Jeg har trænet godt hele ugen, og jeg var opsat på at vise, jeg kunne have startet inde, siger Krohn-Dehli, der dog ikke følte, han havde noget at sætte på plads over for Auri Skarbalius.

- Det handlede ikke om at vise træneren noget. Han syntes ikke, jeg havde nok kamptræning, og det må man respektere, siger Krohn-Dehli.

Han vil ikke kommentere, at han for en måned siden var en af landsholdets bedste spillere ved EM, men alligevel sad på bænken i Superligaen.

- Det synes jeg ikke, jeg skal udtale mig om. I må selv drage jeres egne konklusioner.

/ritzau/