DISCOUNT I LUFTEN Auken jamrer: S stjæler min Ryanair-kampagne
- Socialdemokraterne er vist i nød med kampagne og må stjæle fra SF’s. Lige så åbenlyst dumt som Ryanair er åbenlyst kynisk, skriver Margrethe Auken på Twitter. Bax Lindhardt/Scanpix
SF’s europaparlamentariker Margrethe Auken anklager Socialdemokraternes Jan Johansen for at have stjålet et kampagnebillede mod Ryanair og social dumping.

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Jan Johansen har været lige lovlig kreativ med sit seneste kampagnearbejde. Det mener SF’s medlem af Europaparlamentet, Margrethe Auken.

Hun har kreeret et kampagnebillede mod social dumping i anledningen af Ryanairs indtog i Københavns Lufthavn, som hun nu beskylder Jan Johansen for at have tyvstjålet. Det fremgår af nedenstående opdatering på Twitter.

 

 

- Socialdemokraterne er vist i nød med kampagne og må stjæle fra SF’s. Lige så åbenlyst dumt som Ryanair er åbenlyst kynisk, skriver Margrethe Auken på Twitter.

"Det er jeg ked af"

Ekstra Bladet har konfronteret Jan Johansen med social dumping-kampagnebilledet. Han forklarer til avisen, at det er en af hans kampagne-folk, der har lavet billedet, som nu er fjernet fra Jan Johansens Facebook-profil igen.

- Jeg skal få pillet det af. Det er jeg sgu ked af - det er en stor undskyldning herfra. Det er ikke bevidst. Jeg syntes, at det så pisseflot ud, men det var ikke meningen at hugge noget nogen steder, siger han til Ekstra Bladet.