Arsene Wenger: David Beckham skal tilbage
Så skal David Beckham tilbage på det engelske landshold, i hvert fald hvis man spørger Arsene Wenger, der som bekendt har fantastisk meget at skulle have sagt, hvad det angår.

Han er jo både fodboldtræner og bor i England. Wenger føler sig helt sikker på, at englands landstræner Steven McClaren overvejer at genoptage kontakten til Beckham. Rygtebørsen kan her med eneret afsløre, at David Beckham måske skal en tur i Brugsen, ligesom Beckhams hustru, Victoria, har overvejet at genoptage kontakten efter flere minutters tavshed imellem de to.

José Mourinho taler for en gangs skyld kun om det hold, han selv er træner for, og det med særdeles store bogstaver. Chelsea har sat mange dumme point til for nyligt, og det har fået den portugisiske træner til at lange hårdt ud efter sine spillere Michael Ballack og Ndjitap Geremi.

»Hvad kan man gøre med Ballack? Intet! Hvad kan man gøre med Geremi? Intet. De formår ikke at omstille sig til den måde modstanderne spiller os, så simpelt er det,« siger Mourinho, der også gentog, at Drogba er den eneste angriber i klubben, der spiller ordentligt for tiden.

Men efter Mourinhos pædagogiske bredside, har de vel lært det til næste gang. Ellers kan et være, at Abramovich kan finde et nyt job til Mourinho. Den russiske milliardær har i hvert fald en enestående mulighed for at føje endnu en klub til porteføljen. Den italienske klub Parma er sat på auktion, fordi hovedsponsoren, Parmalat, er gået konkurs. Skulle David Beckham imod forventning forlænge med Real Madrid, vil Rygtebørsen i stedet bruge alle pant-pengene fra julefrokosten på at byde på Parma.