Arsenal vil revanchere pokalydmygelse mod Manchester City
Arsenal skal forsvare sig bedre, hvis holdet skal undgå et nyt nederlag til Manchester City. Foto: Darren Staples/Reuters
Der skal luges ud i antallet af fejl, hvis Arsenal skal kunne slå Manchester City, siger Aaron Ramsey.

Der var reelt aldrig spænding om udfaldet, da Manchester City søndag vandt sæsonens første trofæ med en 3-0-sejr over Arsenal i Liga Cup-finalen.

Torsdag har Arsenal mulighed for at få revanche over Josep Guardiolas velspillende hold, når de to mandskaber mødes i Premier League.

Hvis det skal lykkes for Arsenal at vinde revanchekampen, skal London-holdet undgå at lave graverende fejl, for det straffer topholdet Manchester City hver gang.

Sådan lyder det fra Arsenal-profilen Aaron Ramsey og manager Arsène Wenger.

- Selvfølgelig er vi stadigvæk skuffede over finalen, for det gik ikke, som vi havde ønsket os. Nu har vi muligheden for at rejse os mod det samme hold.

- Manchester City er et hold med stor kvalitet, og de har gjort ondt på mange andre i denne sæson. Hvis vi skal få et godt resultat, så må vi ikke lave fejl som i finalen, for de straffede os hver gang, siger Ramsey ifølge NTB.

Arsène Wenger forlanger bedre forsvarsspil end i søndagens finale, for ellers vil offensive stjerner som Sergio Agüero, Kevin De Bruyne og David Silva atter gøre ondt på Arsenal.

- Når man taber 0-3, skal man selvfølgelig være bedre til at forsvare sig. I perioder forsvarede vi os ganske godt, men pludselig tabte vi koncentrationen. Sådan noget straffer gode fodboldhold, siger Wenger.

Arsenal kan klynge sig til håbet om, at Manchester City hviler på laurbærrene, som det også skete i 2016 efter Liga Cup-finalen.

Dengang vandt Manchester City finalen over Liverpool efter straffesparkskonkurrence, men tabte 0-3 tre dage senere til netop Liverpool i en ligakamp.

/ritzau/