Arsenal-træner om skadet angriber: Det påvirker os alle
Europa League - Group Stage - Group E - Arsenal v Sporting CP Eddie Keogh/Reuters
Danny Welbecks ankel kan være brækket, efter at Arsenal-angriberen faldt uheldigt i opgør mod Sporting.

Arsenal-angriberen Danny Welbeck måtte forlade banen med en alvorlig skade i torsdagens opgør mod Sporting i Europa League.

Efter en halv times spil faldt den 27-årige angriber uheldigt og kom til skade med sin ankel. Welbeck blev efterfølgende båret fra banen og kørt til hospitalet.

Her opholder angriberen sig stadig fredag, meddeler Arsenal.

- Danny bliver på hospitalet, hvor han fortsat vil blive undersøgt. Vi vil komme med en opdatering i løbet af de næste 72 timer, lyder det i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

Ifølge Arsenal-manager Unai Emery påvirkede skaden torsdag flere af Welbecks holdkammerater.

- Når en spiller kommer til skade på den måde, så kigger alle spillere efter, hvad der er sket.

- Man tænker som det første på spilleren, siger Emery til klubbens hjemmeside.

Manageren synes dog, at Arsenal-spillerne var hurtige til at komme videre, selv om holdet måtte nøjes med 0-0 mod de portugisiske gæster.

- Spillerne virkede koncentrerede om kampen, og vi glemte hurtigt skaden inde på banen. Men da kampen var forbi, var det første spillerne spurgte om, hvad der var sket ham, siger Emery.

Sent torsdag aften var det endnu usikkert, om Danny Welbeck havde brækket anklen, men det er ifølge manageren en mulighed.

Hvis det viser sig, at anklen er brækket, så kan Welbeck have spillet sin sidste kamp for Arsenal, da han har kontraktudløb i sommeren 2019.

/ritzau/

via Listen To News