Arsenal-spiller anklages for Twitter-besked
Det engelske fodboldforbund (FA) vil straffe Arsenals Emmanuel Frimpong for en upassende kommentar på Twitter.

Det engelske fodboldforbund (FA) vil ikke finde sig i udskejelser på internettet og har derfor indledt en sag mod Arsenals midtbanespiller Emmanuel Frimpong for en upassende besked på Twitter.

- Anklagen er, at Frimpong har skrevet en kommentar med upassende indhold og/eller med indhold, der bringer spillet i miskredit indeholdende en reference til etnisk oprindelse, tro eller race, lyder det i en udtalelse fra FA.

Ifølge flere britiske medier handler sagen om, at 20-årige Frimpong ikke ville finde sig i en kommentar fra en Tottenham-tilhænger og derfor gik til modangreb.

Tilhængerens besked skal angiveligt have været diskriminerende og rettet mod den farvede Arsenal-spiller og altså været så provokerende, at Frimpong ikke kunne beherske sig. Spillerens svar blev dog hurtigt slettet.

Frimpong arbejder for tiden på at komme sig oven på en knæskade, han pådrog sig i sidste sæson, hvor han var på udlån hos Wolverhampton. Inden fredag skal han finde ud af, hvad han vil svare på anklagen.

Det er imidlertid ikke første gang, at Frimpong er involveret i en Twitter-sag.

Tidligere på måneden fik Arsenals unge midtbanestjerne Jack Wilshere en advarsel fra det europæiske fodboldforbund (Uefa) efter skriverier, der antydede, at spilleren havde sat penge på sine egne holdkammerater i Champions League.

I forbindelse med mødet mellem Arsenal og græske Olympiakos i december sidste år sad Wilshere ude med en skade, men det afholdt ham ikke fra at involvere sig i kampen via sin Twitter-profil.

Her skrev Wilshere, at holdkammeraten Emmanuel Frimpong var "værd at smide 10 pund på" som første målscorer.

Og efter at et nærgående forsøg fra Frimpong fik sidenettet i grækernes mål til at blafre ved stillingen 0-0, fulgte Wilshere op på sin kommentar:

- Frimmy sikrede mig næsten nogle penge der!, skrev han.

/ritzau/