Arsenal henter sportsdirektør i Barcelona
Manager Arsène Wenger (billedet) skal sparre med Raul Sanllehi, når der skal hentes spillere til Arsenal. Foto: Andrew Yates/Reuters
Efter 14 år i FC Barcelona skal Raul Sanllehi være med til at skaffe stjernespillere til Arsenal.

London-klubben Arsenal er begyndt ruste sig til en fremtid uden den franske manager, Arsène Wenger.

Tirsdag oplyser klubben, at den henter sportsdirektør Raul Sanllehi, der i de seneste 14 år har været ansat i den spanske storklub FC Barcelona, senest med en direktørrolle i den sportslige ledelse.

48-årige Raul Sanllehi, der tiltræder til februar, vil blandt andet få ansvar for kontraktforhandlinger med spillere i samarbejde med Wenger.

- Rauls ansættelse er et vigtigt skridt på vejen i udviklingen af at tage klubbens struktur til at andet niveau, siger Arsenals direktør, Ivan Gazidis.

- Raul har mange kontakter og et omfattende netværk i fodboldverdenen. Han har været direkte involveret i nogle af de største handler i Europa de seneste år. Vi ser frem til at få hans ekspertise, tilføjer Gazidis.

For kort tid siden sikrede Arsenal sig også chefscout Sven Mislintat fra tyske Borussia Dortmund, og det ses som et udtryk for, at Arsenal forbereder sig på, at Wengers tid i klubben er ved at rinde ud.

68-årige Wenger forlængede i sommer sin kontrakt med to år. Han har været i klubben siden 1996.

Han har været med til at vinde tre mesterskaber til klubben, men det seneste var dog helt tilbage i 2004.

/ritzau/NTB