Arsenal er uden Cech og Koscielny i topkamp mod Tottenham
Arsenal-målmand Petr Cech går glip af weekendens derby mod Tottenham på grund af en skade. Arkivfoto Foto: Frank Augstein/AP
Den tjekkiske målmand har problemer med lysken, mens den franske forsvarer døjer med læggen.

Arsenal kommer til at stille op i en svækket opstilling, når holdet lørdag spiller en afgørende kamp mod ærkerivalen Tottenham i Premier League.

Defensivt kommer Arsenal til at mangle målmand Petr Cech og forsvarskrumtappen Laurent Koscielny, fortæller manager Arsène Wenger efter onsdagens 1-2-nederlag til Swansea i den hjemlige turnering.

- Han (Petr Cech, red.) kommer ikke til at spille lørdag. Det er et muskelproblem. Jeg ved ikke, hvor længe han skal sidde ude, siger Wenger om førstevalget i målet.

- Han havde et mindre problem med lysken før kampen, og jeg tror, at han havde lidt ondt her til aften, lyder det fra Wenger ifølge Reuters.

Laurent Koscielny var modsat Cech ikke med i Swansea-kampen, hvor han sad ude med en skade, som også holder ham ude af lørdagens London-brag.

- Han har et problem med læggen. Han spiller ikke lørdag, siger Wenger ifølge Reuters om den franske forsvarsspiller.

Arsenal ligger på tredjepladsen i Premier League med 51 point. Tottenham er placeret som nummer to med 54 point - tre færre end sæsonens helt store overraskelse, Leicester, på førstepladsen.

/ritzau/