Arsenal-angriber: FA Cup-triumf redder ikke vores sæson

Selv om Arsenal skulle vinde FA Cup-finalen, så gør det ikke sæsonen til en succes, siger Danny Welbeck.
Arsenals Danny Welbeck håber på triumf mod Chelsea lørdag, men sæsonen har uanset hvad været skuffende, mener han.
Arsenals Danny Welbeck håber på triumf mod Chelsea lørdag, men sæsonen har uanset hvad været skuffende, mener han. Foto: Stefan Wermuth/Reuters

Lørdag tørner Chelsea og Arsenal sammen i FA Cup-finalen på Wembley, hvor sidstnævnte er på jagt efter tiltrængt succes i en ellers skuffende sæson.

Arsenal sluttede på femtepladsen i Premier League og misser dermed deltagelse i Champions League for første gang i 20 år.

En FA Cup-triumf vil være et plaster på såret, men det kan ikke redde sæsonen ifølge holdets angriber Danny Welbeck.

- Det er virkelig skuffende ikke at slutte i top-4. Det har bestemt ikke været en god sæson for klubben, fansene, spillerne og medarbejderne, siger Welbeck ifølge AFP.

- Vi har muligheden for at gøre sæsonen lidt bedre her i weekenden. Vi får muligheden for at spille finale og vinde et trofæ. Det er det positive, men det redder ikke vores ligaplacering.

Lørdagens modstander Chelsea vandt det engelske mesterskab i Antonio Contes første sæson som manager. Og med en sejr i FA Cuppen vil det have været tæt på en perfekt sæson for de blåblusede fra London.

I Arsenal har den skuffende sæson medført meget uro, hvor mange fans ønsker, at manager Arsène Wenger skal forlade klubben.

Hvorvidt franskmanden bliver på posten, svæver i det uvisse, men hos spillerne er der opbakning til Wenger.

- Vi ønsker at vinde titlen for vores manager, men vi ønsker også at gøre det for os selv, holdet og fansene, lyder det fra Welbeck.

Finalen spilles lørdag klokken 18.30.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.