Ariël: Europa er meget vigtig for FCK
FCK-træner Ariël Jacobs kalder den sikre deltagelse i Europa-kampe for meget vigtig for klubben.

Som nyt ansigt i FC København har cheftræner Ariël Jacobs tydeligt lagt mærke til vigtigheden af de europæiske kampe i klubben.

Men en stor del af det letter nu, fordi FC København med en samlet sejr over Club Brugge som minimum skal spille med i Europa League - den næstbedste turnering i Europa.

- For klubben er det meget vigtigt, siger Jacobs til TV3+.

- Jeg har mærket i klubben, at de her kampe betyder meget.

Med sejren over Club Brugge skal FC København spille play-off-kampe om at komme i Champions League-gruppespillet, og dermed er 75 procent af sæsonens europæiske mål nået, vurderer træneren.

- Vi ved, at det bliver en meget svær opgave at kvalificere os til Champions League, men at vi er sikre på Europa-kampe frem til december. Det er det, der er vigtigt.

- Det, mener jeg, er en god gevinst for klubben og spillerne.

21-årige Nicolai Jørgensen scorede sit første mål i FCK-trøjen onsdag aften, og han storsmilede til det efterfølgende interview med TV3+. Særligt oven på den vanvittige afslutning, hvor Club Brugge skød på stolpen og tvivlsomt fik underkendt et mål.

- Det var meget hektisk i den sidste fase. De scorede, og der blev dømt offside, og de ramte indersiden af stolpen. Det var jo fuldstændig sindssygt, men vi holder stand, og det var utroligt fedt, siger Jørgensen.

/ritzau/