Ariana Grandes bror bryder stilhed efter koncertangreb
Frankie Grande er bror til sangerinden Ariana Grande. Foto: Valerie Macon/AFP
Frankie Grande, der er bror til sangerinden Ariana Grande, sender tanker til de pårørende efter koncertangreb.

I sidste uge endte en koncert med den unge superstjerne Ariana Grande i Manchester i et sandt mareridt, da et bombeangreb ramte koncertarenaen, kort tid efter at sangerinden have sunget sin sidste sang.

Efter angrebet væltede det ind med kondolencer, støttende ord og varme tanker til de pårørende fra en lang række amerikanske stjerner.

Søndag aften tyede Ariana Grandes bror, skuespilleren Frankie Grande, også til de sociale medier for at udtrykke sin sorg over angrebet, der fandt sted sent mandag aften den 22. maj.

- Mine bønner, tanker, meditationer og min styrke har været fokuseret på de familier og ofre, der blev påvirket af den forfærdelige tragedie i Manchester, skriver han på Twitter og fortsætter med en række opdateringer.

- Jeg deler min søsters følelser. Vi kan ikke tillade, at had spreder had, og at frygt spreder frygt. I stedet skal vi holde sammen og dele budskabet om kærlighed, fællesskab og styrke.

- Jeg siger, som jeg har gjort det før: Lys op, og når mørket kommer for at kvæle dit lys og for at kaste skygge over din smukke sjæl, så lys endnu klarere op, skriver han.

22 mennesker, heriblandt en del børn og unge, blev dræbt under angrebet ved koncerten, mens 161 blev såret. Der var cirka 21.000 mennesker til stede, da en selvmordsbomber detonerede en sprængladning ved koncertens afslutning.

Den 23-årige sangerinde Ariana Grande meddelte fredag på sin Twitter-profil, at hun planlægger at rejse tilbage til Manchester og spille en støttekoncert for at samle penge ind til ofrene og deres familier.

- Jeg vender tilbage til den utroligt modige by Manchester for at tilbringe tid med mine fans og holde en støttekoncert til ære for dem og for at samle penge ind til ofrene og deres familier, skrev Ariana Grande fredag.

Frankie Grande og Ariana Grande har samme mor, men de har forskellige fædre.

De to halvsøskende har flere gange støttet hinanden på de sociale medier, og efter angrebet aflyste halvbroren optrædener i England for at bruge tid sammen med familien.

/ritzau/FOKUS