Argentina slog Brasilien i VM-finalen
Argentina mod Brasilien i VM-finalen, det bliver ikke meget større inden for fodboldverdenen. Ingen af de store stjerner var dog med, da Argentina med en 2-0 sejr forsvarede titlen, men de havde også haft det svært, for det var i blindefodbold.

Argentina mod Brasilien er et vaskeægte arvefjendeopgør, som er blandt de største og mest klassiske i international fodbold. Kampen bliver ikke mindre interessant og intens af, at de mødes i VM-finalen, og det var præcis, hvad de gjorde forleden.

Argentina vandt kampen 2-0, men det var uden navne som Messi, Crespo og Saviola, som formentlig heller ikke ville have haft en chancen for at gøre sig positivt bemærket i kampen.

Det var nemlig VM-finalen i blindefodbold, hvor samtlige spillere er blinde eller har et meget svagt syn, og for at udligne forskellen har samtlige spillere, undtagen målmanden, en sort maske for øjnene. Det betyder også, at tilskuerne er nødt til at holde sig i ro, da spillerne skal kunne høre, hvad der foregår. Det kneb til tider lidt for de tusindtallige argentinske fans, der undervejs bakkede hjemmeholdet op, så kampen måtte standses, indtil der igen blev ro på lægterne. Jublen blev ikke mindre, da Argentina med 2-0 sejren forsvarede titlen, som de vandt for første gang for fire år siden.