Aqua-par midt i skilsmisse: Så meget scorer de på sommerhus-salg
Lene Nystrøm og Søren Rasted har fået den ene af de to boliger, de har sat til salg efter bruddet. Foto: Keld Navntoft/Scanpix/arkiv
Du kan fortsat nå at erhverve Lene Nystrøm og Søren Rasteds liebhaver-bolig i Blovstrød.

Der gik ikke meget mere end to uger på det officielle boligmarked, før de to Aqua-medlemmer, Lene Nystrøm og Søren Rasted, kunne fjerne til salg-skiltet foran sommerhuset i Tisvildeleje.

De nye ejere fik et afslag på 175.000 kroner og har således fået sommerhuset for 3,3 millioner kroner. Det afslører tinglysningen af sommerhusets skøde, der netop er gået igennem, skriver Boliga.dk.

Parret, der i slutningen af april meddelte, at de var i gang med en skilsmisse, købte selv ejendommen i den trendy by på den sjællandske nordkyst tilbage i 2006, og dermed har de kunnet spendere adskillige sæsoner i et af Danmarks mest attraktive sommerhusområder.

I løbet af de senere år er Tisvildeleje vokset med blandt andet egen musikfestival "Musik i Lejet" og pop up-shops.

Sidste år lykkedes det sågar også byen at få vippet en af liebhavernes andre foretrukne ferie-retræter Hornbæk af toppinden med landets højeste kvadratmeterpris på sommerhuse, oplyser Boliga.dk.

Liebhaver-palæet er også til salg

Var du så småt ved at finde fanplakaterne frem fra gemmerne og smide Aqua på anlægget i håbet om at købe det legendariske bands adresse, så er muligheden ikke helt passé.

Den er bare en anelse dyrere. For vil du erhverve de to musikeres gigantiske liebhaver-palæ ved Blovstrød, skal du hoste op med 35 millioner kroner - med mindre du kan prutte prisen lidt ned.

Til gengæld får du så den fulde råderet over et boligareal på 420 kvadratmeter, to tårne, teenage-afdeling med egen indgang, tv-stue med pejs og tennisbane i haven - hvor der iøvrigt også er plads til hestehold.

Se Lene Nystrøm og Søren Rasteds liebhaver-palæ her