Ansatte i chok efter kæmpe drama på jobcenter: Mand ville brænde sig selv af
Benzin-dramaet udspillede sig her ved jobcenteret i Ringe torsdag eftermiddag. Foto: Google Maps
Fyns politi måtte torsdag eftermiddag rykke ud til jobcenteret i Ringe, hvor en mand truede med at sætte ild til sig selv.

Medarbejdere og lederen på jobcenteret i Ringe står chokeret tilbage, efter en mand torsdag eftermiddag hældte benzin ud over sig selv og truede med at tænde ild til sig selv.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 14.40 fik politiet en anmeldelse om, at en 30-årig mand med udenlandsk baggrund truede med at overhælde sig selv med benzin og tænde ild til sig selv. Han var inden da troppet op på jobcenteret med en dunk benzin.

Mens politi og brandvæsen ilede til jobcenteret, havde manden hældt benzin over sig selv og stod nu med en lighter i hånden.

"Han truede med at tænde ild på sig selv, hvis han ikke fik lov at tale med lederen på stedet. Lederen kom straks ud og talte med pågældende, indtil politi og brandvæsen kom frem til stedet," skriver politiet i pressemeddelelsen.

Politiet kunne dog nemt overtale manden til at komme ud. Den nu gennemblødte og benzinlugtende mand blev derefter anholdt og kørt til Odense politigård. 

"Personalet på stedet er selvfølgelig meget chokeret over hændelsen, men heldigvis uskadte. Der vil blive taget hånd om personalet fra jobcentrets side," skriver politiet. 

Manden, der er fra Kværndrup, skal nu afhøres og præsenteres for sigtelsen for trusler om ulovlig tvang mod personalet på jobcenteret. Herefter vil man tage stilling til, om han skal fremstilles i Grundlovsforhør.