Anne-Mette Rasmussen bliver fitnessinstruktør

Udover velgørenhedsarrangementer giver Anne-Mette Rasmussen den som fitnessinstruktør bag Natos mure.
Når ikke Anne-Mette Rasmussen ledsager sin mand til diverse middage og møder, står hun klar som fitnessinstruktør.
Når ikke Anne-Mette Rasmussen ledsager sin mand til diverse middage og møder, står hun klar som fitnessinstruktør. Foto: POLFOTO, (Burhan Ozbilici/AP ) / POLFOTO

Først gav hun den med stor succes gas på dansegulvet i Vild med dans, og nu kan Anne-Mette Rasmussen bryste sig af at være blevet uddannet Ballroom Fitness-instruktør, hvilket giver hende mulighed for at undervise, hvor hun har lyst.

"Ballroom Fitness er de danse, vi kender fra 'Vild med dans'. Men uden en partner. Jeg underviser også et par gange om året på La Santa (sportsresort på Lanzarote, red.) med Elisabeth Dalsgaard. I begyndelsen var jeg bare med som en ekstra hjælp, men nu kan jeg også undervise," siger hun med begejstring i stemmen til B.T.

Og så gør det heller ikke noget, at hun er gift med Natos generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, for det giver respekt.

"Det er ret godt gået af hende. Hun har vist, at man godt kan danse og have det sjovt, selv om det er en seriøs arbejdsplads," lyder det fra en af de deltagende kvinder, Victoria Tregub, til avisen.

Kilde: B.T

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.