En enkelt stjerne og et skudsmål om at servere "færgemad anno 1995" skal få panderynkerne frem i baglokalerne på restaurant Bar Jacobsen Illum Rooftop.
Det er Berlingskes madanmelder, Søren Jacobsen, som i en sønderlemmende kritik blandt andet skriver om manglende ekspertise, og om et stykke halvsejt kalvekød noterer han, at "schnitzlen var omgivet af en klæbrig panering".
Helt galt går det for restauranten, når Søren Jacobsen skriver, at han med elevatoren til Illums øverste etage blev ført til en "interdimensionel tidsmaskine, som sendte ham tilbage på bilfærgen Romsø":
"Ikke siden min sidste færgetur over Storebælt i 1995 har jeg fået serveret noget lignende. Det var simpelthen kantinemad af værste skuffe, serveret i midten af København anno 2019", skriver han i anmeldelsen.
Søren Haahr, ejer af Bar Jacobsen på Illum Rooftop, siger til B.T., at han ikke forstår den voldsomme nedsabling, og at gæsterne "elsker" schnitzlerne:
- Jeg forstår ikke helt anmeldelsen. Vi laver selv vores schnitzel af kød fra frilandskvæg, skærer den selv, panerer den selv, laver sovs fra bunden osv. Ja, det er gammel dansk mad og ikke en fin ret, men vi sprøjter wienerschnitzler ud heroppe, siger han og tilføjer, at gæsterne aldrig har klaget over dem.
Han siger desuden, at det er fint, at han og anmelderen ikke er enige:
- Folk har forskellig smag, men at man går direkte efter at svine en restaurant, det forstår jeg ikke, siger Søren Haahr.