Anklager: Oddset-Janni bedøvede offer

Den barmfagre model er under anklage for 'legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.' Janni nægter sig skyldig.
Janni Christensen nægter sig skyldig i alle anklager i retssagen, der går i gang om to uger.
Janni Christensen nægter sig skyldig i alle anklager i retssagen, der går i gang om to uger. Foto: Danske Spil

Oddset-Janni udstillede sin uvidenhed om sport i en årelang reklamestrategi for Danske Spil. Nu erklærer hun, at hun ikke ved noget om den systematiske udnyttelse og medicinering af en 66-årig millionær.

I alt er tre personer - herunder Janni 'Oddset' Christensen - tiltalt for systematisk at have franarret manden tre millioner ved at udnytte hans alkoholisme og sætte ham i et afhængighedsforhold, som gjorde det muligt at lokke pengene ud af ham, skriver BT.

Den 66-årige blev fyldt med stærk bevidsthedspåvirkende medicin som ketamin og diazepam. Medicin som manden ikke var blevet ordineret til. Politiet beskriver medicineringen som 'legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter'.

Janni Christensen nægter sig imidlertid skyldig i alle anklager.

"Min klient erkender, at hun har modtaget værdier for måske 100.000 kroner over nogle omgange, men i det omfang, hun har fået gaver, er det sket helt frivilligt," siger hendes forsvarer, Rolf Gregersen til BT.

Retssagen begynder i Københavns Byret om to uger.

Kilde: BT

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.