Anja fortsætter som træner i Slagelse
Slagelses kvindelige ligahåndboldhold vil fremover høre under Anja Andersens aktieselskab Dream Team A/S med Anja Andersen selv på trænerposten. Holdet vil dog stadig have hjemmebane i Slagelse.

Dream Team A/S vil fra 1. januar 2007 leje licensen til kvindernes ligahold af Slagelse FH. Det betyder, at Anja Andersen fortsætter som træner og sportschef for det kvindelige ligahåndboldhold i Slagelse.

Aktieselskabet Dream Team A/S har Brian Mollerup og Anja Andersen som ejere, men trods ændringer i ejerforholdene vil holdet fortsat stille op under navnet Slagelse DT og have hjemmebane i Slagelse.

Den lidt alternative konstruktion er ifølge klubbens hjemmeside allerede godkendt af Dansk Håndbold Forbund.

»Opbakningen til de nye planer fra både de lokale og de landsdækkende sponsorer har været enorm – senest er Roskilde Bank gået ind med et hovedsponsorat – og i Slagelse Kommune er vi blevet mødt med en positiv og konstruktiv vilje til at være hjemsted for et professionelt håndboldhold på højeste niveau. Det er jeg utroligt glad for,« siger Anja Andersen til klubbens hjemmeside.

Også i Slagelse FH er der stor tilfredshed med aftalen.

»Da vi i august blev valgt som ny bestyrelse for Slagelse FH, lovede vi, at der fortsat skal spilles tophåndbold i Slagelse. Det løfte kan vi nu indfri, og vi står oven i købet i den heldige situation, at det også i fremtiden bliver med den helt i særklasse bedste træner og sportschef som primus motor. Aftalen mellem Dream Team A/S og Slagelse FH betyder, at vi har skabt et solidt fundament for håndbold i Slagelse både på ungdoms-, herre- og damesiden,« siger klubbens formand, Karsten Madsen.