Anette Bonde sprudlede
Nyhedsavisen har givet spillerne på det danske landshold karakterer efter den flotte indsats mod Spanien. Især Anette Bonde kom for alvor ind i EM-turneringen og sprudlede i angrebet.

Rigtig mange af de danske spillere på landsholdet gjorde det godt i EM-kampen mod Spanien. Nyhedsavisen har givet spillerne karakterer.

Mette Sjøberg 6: Virkede meget rådvild overfor det offensive forsvar og fik ikke altid fordelt spillet på fornuftig vis.

Anette Bonde 10: Var sprudlende. Havde flere gode aktioner mod det offensive forsvar, hvor hun brugte sin fysik godt. Brændte desværre en del chancer i anden halvleg.

Henriette Mikkelsen 9: Som altid først i kontraerne og sikker i sine afslutninger, satsede dog af og til lidt for meget i forsvaret.

Rikke Skov 11: Viste stor vilje i angrebet og kæmpede sig vej til en lang række scoringer. Styrede som altid forsvaret godt.

Lene Thomsen 8: Blev ikke brugt i angrebet på grund af det offensive forsvar, men kom ind i forsvaret og gjorde det fornuftigt der.

Lene Lund Nielsen 9: Viste stor fysisk styrke inde på stregen, gjorde sig altid spilbar og satte flere gange sin direkte modstander af.

Katrine Fruelund 10: Viste udmærket overblik som spilfordeler, udfordrede konstant sin direkte modstander og fik dermed brudt det stærke spanske forsvar.

Louise Bager 7: Kom ind og reddede et straffekast i første halvleg, men spillede slet ikke op til niveau de minutter hun fik på banen, blev skiftet ud i anden halvleg.

Louise Mortensen 6: Kom et smut på banen i anden halvleg, men det var blot for at give Henriette Mikkelsen en kort pause.

Kamilla Kristensen 9: Var en god afløser for sin kollega på stregen. Placerede sig godt og scorede også et par gange.

Rikke Schmidt 8: Startede skidt og blev skiftet ud efter 20 minutter på banen. Kom dog ind igen i anden halvleg, da det heller ikke lykkedes for kollegaen og havde nogle afgørende redninger.

Kristina Bille-Hansen 7: Lavede nogle gode indløb bag det spanske forsvar, men gjorde ellers ikke det store væsen af sig i kampen.

Malene Dalgaard: Kom ikke på banen

Trine Troelsen: Kom ikke på banen

Brian Lyngholm 10: Havde forberedt sine spillere utrolig godt på det offensive forsvar og fik i løbet af kampen skiftet fornuftigt ud.

Oversiddere: Louise Svalastog og Karin Mortensen. Rikke Nielsen er sendt hjem med en skade.