Ifølge ledelsen på det anerkendte Hotel Hesselet i Nyborg er det ren og skær uheld, at Fødevarestyrelsens kontrollanter fandt fisk der var opbevaret for varmt.
Hotelchef Christina Petersson kalder det overfor TV 2 Fyn for "megauheldigt".
- Vi har lukket om søndagen, og natten til mandag står køleboksen af. Fødevarekontrollen står her dagen efter, og vores morgenkok når ikke at opdage det, forklarer hotelchefen.
Kontrollanterne fandt helleflynder og rødtunge ned en temperatur på omkring syv grader.
I kontrolrapporten kan man læse, at der "i fiskekølerum hvor der opbevares ca. 1 kg. fersk Helleflynder samt ca. 1 kg. fersk Rødtunge, måles med luftføler en lufttemperatur på 7,6 °C , i et fad med ca. 1 kg fersk Helleflynder måles med indstikstermometer en temperatur på 6,9 °C samt måles der i et fad med ca. 1 kg fersk Rødtunge en temperatur på 7,0 °C målt med indstikstermometer".
Ved kontrollen blev der også fundet sorte, skimmellignende belægninger på loft, vægge, hylder og køleblæser i kølerummet med frugt og på gummilister og kanter ved skuffer og låger i køkkenbordet, skriver TV 2 Fyn.
Blamagen koster 15.000 kroner bøde plus den sureste smiley, som skal hænges op ved indgangen, så gæsterne kan se den.
Dertil kommer to gebyrbelagte opfølgende kontroller.
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.