Anede ikke han havde vundet: Opdagede mystisk million på kontoen
- Det blev en meget lang dag på arbejdet, siger vinder af Millionærgarantien i Lotto. (Foto: Foto: Danske Spil)
Med en million på kontoen lader Lotto-vinder drømmen om en veteranbil gå i opfyldelse.

For en heldig vinder i Lotto, bliver en gammel joke nu til sandhed.

- Når min kone eller jeg skal flytte penge fra en konto til en anden, plejer vi at sige: Skal vi flytte en million? Og så grine. For det er jo aldrig en million, vi normalt kan flytte. Men det havde vi forleden, forklarer nyslået vinder i Lotto sin nye status som millionær.

Vinderen, der gerne vil være anonym, er en mand i 60’erne fra Haderslev Kommune. Han vandt i slutningen af juni en halvtredser, men også en million kroner på Millionærgarantien fra Lotto - uden at vide det.

Troede det var gas

Han fandt først ud af det, da han en morgen på arbejdet kiggede på sin konto.

- Og så stod der pludselig en million og halvtreds kroner. Det kunne jeg ikke forstå. Det blev en meget lang dag på arbejdet, for jeg skulle lige have fri, inden jeg kunne få det undersøgt nærmere, griner vinderen.

Efter at have talt med banken og Danske Spil, gik det næste opkald til hustruen, og hun var dog ikke lige sådan at overbevise.

- Hun troede det var gas. Jeg var måske lidt selv skyld i det. For jeg ringede bare op og sagde, ”Vi er blevet millionærer”. Det troede hun altså ikke lige på. Det tog lidt tid, inden jeg fik hende overbevist.

- Det skete nok først, da jeg åbnede spilkontoen og så for en gang skyld sandfærdigt kunne sige: ” Skal vi flytte en million”. Så troede hun på det, fortæller vinderen.

Drøm om en veteranbil

Den nye status som millionær blev fejret med en god middag i byen, men ellers er der blevet holdt på pengene.

- Børn og børnebørn skal helt sikkert have lidt, og min kone hun siger, at hun vil have et eller andet specielt. Hvad hun vil have, vil hun ikke ud med endnu, men jeg slipper nok ikke for at give hende det, griner vinderen.

Selv vil han opfylde en gammel drøm om en veteranbil.

- Jeg har altid drømt om at købe mig en veteranbil, når jeg gik på pension. Så kunne jeg gå og hygge mig med at rode med den. Jeg er ikke helt klar til pension endnu, men jeg er helt klar til at få en veteranbil, så den vil jeg have nu.

via Listen To News