Andy Schleck kommer ikke til OL
Andy Schleck kommer forhåbentlig snart tilbage på cyklen, men når ikke med til OL, siger hans sportsdirektør.

En af de vanlige Tour de France-favoritter Andy Schleck kommer ikke til OL, siger hans sportsdirektør Johan Bruyneel fra Radioshack-Nissan.

Schleck er lige kommet tilbage fra et hospitalsophold i Basel i Schweiz.

- Vi er meget sikre på, at Andy kommer tilbage til løb i denne sæson, men det er uklart hvor og hvornår. Det eneste sikre virker til at være hans fravær fra de olympiske lege, da de kommer for tidligt, siger Bruyneel i en pressemeddelelse fra holdet.

Landevejsløbet i London bliver kørt den 28. juli.

Andy Schleck styrede under etapeløbet Critérium du Dauphiné, hvilket kostede et brud på bækkenet. Siden er han blevet både MRI-skannet og har været genstand for en serie undersøgelser.

Og selv om det går fremad, kan han ikke cykle.

- Jeg var oppe på min cykel for første gang i tre uger efter styrtet, men jeg var nødt til at hoppe af næsten med det samme, siger Andy Schleck.

- Helingen går ikke så hurtigt, som jeg havde håbet, men gårsdagens undersøgelser viser, at det går i den rigtige retning, siger Andy Schleck.

Derfor er der ikke andet for end at vente for rytteren.

- Det er for tidligt at lave konkrete planer for min tilbagevenden til konkurrence, men jeg håber, jeg stadig kan få noget ud af min sæson, siger Schleck.

/ritzau/