Andreas Cornelius bliver ofret i remis mod Juventus

Lidt over en halv time fik danskeren på banen, før han blev uskiftet, da Atalanta og Juventus delte med 2-2.
Andreas Cornelius kan se frem til opgaver med det danske landshold i den kommende fremtid, efter at han fik de første 32 minutter på banen, da Atalanta fik uafgjort mod Juventus.
Andreas Cornelius kan se frem til opgaver med det danske landshold i den kommende fremtid, efter at han fik de første 32 minutter på banen, da Atalanta fik uafgjort mod Juventus. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Andreas Cornelius fik lov at starte på banen, da Atalanta søndag aften tog imod Juventus i Serie A.

Den danske landsholdsangriber fik dog blot lidt over en halv time på grønsværen, før han blev erstattet af Josip Ilicic i opgøret, der endte 2-2 efter en 2-0-føring til Juventus.

Udskiftningen af Andreas Cornelius skete umiddelbart efter, at Mattia Caldara havde reduceret til 1-2 for hjemmeholdet, og den virkede taktisk.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Danskeren løb da også frisk fra banen og virkede ikke skadet.

Forinden havde gæsterne sat turbo på med to scoringer inden for få minutter.

I det 21. minut prikkede Federico Bernardeschi bolden i mål efter en ripost, da Atalanta-keeper Etrit Berisha kun halvklarede en afslutning.

Tre minutter senere var det så Gonzalo Higuain, der øgede til 2-0.

Pausestillingen var dermed 2-1 til gæsterne, og det lignede en Juventus-sejr, men 67 minutter inde i opgøret slog Atalanta til igen.

Efter at have kørt bolden rundt i nogle kombinationer smækkede Alejandro Gomez en hård bold ind i feltet, og Bryan Cristante sendte bolden i mål til 2-2 på et knaldhårdt hovedstød.

Det ene point betyder, at Napoli topper Serie A med 21 point foran Juventus og Inter, der begge har 19 point.
/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.