Anders Hansen på fuld tid i USA
Den danske golfspiller har besluttet sig for at satse helt og holdent på den amerikanske PGA Tour.

USA eller Europa? Som den eneste danske golfspiller har Anders Hansen i år kvalificeret sig til både den amerikanske og den europæiske tour. Og Anders Hansen har tænkt sig at satse mest på den amerikanske.

På sin hjemmeside meddeler han, at han vil spille fuldtids på den prestigefulde PGA Tour.

Han lover dog også, at han med mellemrum vil være at se ved turneringer på Europatouren, hvor han vandt Volvo PGA i 2002.

»På det personlige plan bliver det rart med en ny udfordring. Jeg ser nye ansigter og nye baner, der forhåbentlig vil give mig en ny og anderledes motivation til at spille. Jeg har altid nydt at spille på Europatouren, og det vil jeg fortsat gøre, men når man har spillet de samme turneringer og baner i mange år, kan det være forfriskende at få nye og ukendte udfordringer,« skriver Anders Hansen på sin hjemmeside.

Den 36-årige dansker beholder ifølge hjemmesiden sin bopæl i Zürich, så når han ikke har travlt med at slå Tiger i USA, hedder hjemlandet altså stadig Schweiz.

Første gang Anders Hansen skal spille i USA bliver i turneringen Bob Hope Chrysler Classic, som løber fra den 18. til 22. januar.

Udover nye ansigter og nye baner, så kommer Anders Hansen også til at spille om flere penge. Sidste år endte danskeren som nummer 33 på den europæiske pengeliste, hvilket indbragte ham godt 5,5 millioner kroner. I USA vandt nummer 33 hele 10,6 millioner kroner. Nummer 95 vandt lige så meget som danskeren.