Anden og Casper C indgår julevåbenhvile

Før lå de i åben krig, nu sender de hinanden kærlige jule-sms'er. Sådan har situationen ændret sig mellem 'Anden' og Casper Christensen.
Casper Christensen må have åndet lettet op, da han modtog en freds-sms fra sin ærkerival Anders Matthesen.
Casper Christensen må have åndet lettet op, da han modtog en freds-sms fra sin ærkerival Anders Matthesen. Foto: Polfoto / Mogens Flindt

De seneste måneder er fronterne trukket op mellem de to komikere, som begge må siges at udgøre alfa-hannerne i den danske comedy-hønsegård.

Men hvad Ekstra Bladet har døbt Den Store Komikerkrig ser nu ud til at kunne stilles på pause med en våbenhvile.

Casper Christensen og Anders Matthesen har kastet mudder af både den lune og kolde slags fra hver sin hjemmebane. Men nu har de to sendt hinanden sms'er med julehilsner, for at begrave stridsøksen. Det skriver Ekstra Bladet.

"Han har lige sendt mig en sms med 'god jul', og jeg har sendt en retur. Man kan se det lidt som, dengang tyskerne og englænderne spillede fodbold mod hinanden under 2. verdenskrig," siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Komikerkrigen startede, da Anders Matthesen i et interview med Politiken nævnte, at han mente, at komikerne i Casper Christensens show Live fra Bremen ikke imponerede ham.

"Der er for mange af de der Bremen-typer, der bare går på scenen og fyrer pis af som 'Så var der den om ham Jesus, der lavede sten til brød.' Gu var der ej. Det var Jens Vejmand. Lav din research, tosse," sagde han til Politiken dengang.

Siden udviklede det sig til en nærmest daglig polemik, hvor komikerne skiftedes til at drille hinanden.

Udover Casper Christensen og Anders Matthesen har de amerikanske talkshow-værter Jay Leno og David Letterman også indgået en fredspagt, netop nu hvor julen står for døren.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.