Anaheim nedlægger Nashville og udligner i NHL-semifinale

I en tæt kamp vandt Anaheim Ducks over Nashville Predators i forlænget spilletid i NHL-semifinalen.
Nate Thompson (i hvidt) scorede det gyldne mål for Anaheim efter ti minutters forlænget spilletid.
Nate Thompson (i hvidt) scorede det gyldne mål for Anaheim efter ti minutters forlænget spilletid. Foto: Bruce Bennett/AFP

Det var ænderne, der løb med sejren, da Anaheim Ducks og Nashville Predators stødte sammen i det fjerde opgør i semifinalerne i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Udeholdet Anaheim vandt kampen 3-2 efter forlænget spilletid.

Det var en nærmest livsvigtig sejr for holdet, der kunne være kommet bagud 3-1 i opgør i serien, hvor der spilles bedst af syv.

I stedet står der nu 2-2 før femte kamp, der bliver spillet på Anaheims hjemmebane i Californien. Det opgør finder sted lørdag.

Nate Thompson scorede det gyldne mål for Anaheim efter ti minutters forlænget spilletid.

Inden da havde Nashville indhentet Anaheims 2-0-føring, som blev udlignet med 35 sekunder tilbage på uret i Bridgestone Arena.

Sidste sæson vogtede danske Frederik Andersen målet for Anaheim.

Dengang faldt holdet til netop Nashville Predators, der slog californierne i den syvende kamp i slutspillets første runde.

Der er ingen danskere tilbage i årets udgave af NHL-slutspillet.

Pittsburgh Penguins eliminerede i kvartfinalerne Washington Capitals, der har danske Lars Eller på holdkortet. Han var den sidste dansker, der måtte forlade slutspillet.

Pittsburgh, der er forsvarende mester, møder i den anden semifinale Ottawa Senators. Her fører Senators 2-1 i opgør. Fjerde opgør spilles fredag aften lokal tid.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.