Amin Skov er parat til at mødes med 3F
Hvis ellers 3F vil acceptere Vejlegårdens overenskomst, så vil Amin Skov gerne mødes med 3F-formanden.

Hvis 3F's formand, Poul Erik Skov Christensen, gerne vil mødes med restauratør på Vejlegården Amin Skov for at snakke om den verserende konflikt, så skal han være velkommen.

Det siger Amin Skov til Ritzau.

- Min dør har aldrig været lukket for 3F, siger han.

Onsdag aften sagde 3F-formanden til TV 2 Nyhederne, at underholdningsværdien i sagen er blevet så stor, at parterne bør sætte sig ned omkring et bord for at finde en løsning.

- Jeg hører om det her gennem pressen. Jeg håber ikke, de har sendt en invitation med posten, for den får jeg ikke, siger Amin Skov og fortsætter:

- Hvis Poul Erik Skov Christensen tager telefonen og siger "goddag Amin, hvornår skal vi mødes", så har jeg hjemmelavet kransekage og kaffe på kanden.

Restauratøren er dog usikker på, hvordan han skal tolke Poul Erik Skov Christensens udtalelse til TV 2.

- Jeg aner ikke, hvad 3F gerne vil lægge på bordet. Det her kan være en taktisk manøvre. Det kan også være en udstrakt hånd og et tegn på, at man vil modernisere 3F. Det håber jeg, siger Amin Skov.

Poul Erik Skov Christensen siger til TV 2, at han og 3F er optaget af, at de ansatte på Vejlegården ikke får forringet deres ansættelsesforhold, og det er ifølge Amin Skov ikke noget problem.

- Vi ikke forringer ansættelsesforholdene, men jeg vil gerne høre, hvad det er for en model, han har i hovedet. Foreløbig tager jeg det med et gran salt, siger Amin Skov.

Er det her en lille sejr for dig?

- På ingen måde. Jeg har ikke ønsket denne her kamp. Den er blevet bragt til min dør. Jeg har stor respekt for fagbevægelsen og den danske model, og derfor ønsker jeg, at der sker en modernisering, så den passer til år 2012, siger Amin Skov.

Han afviser, at en dialog med 3F kan føre til, at Vejlegården opgiver sin overenskomst med Krifa og igen skriver overenskomst med 3F.

- Forudsætningen for, at vi kan mødes, er, at de accepterer retten til det frie valg og vores overenskomst, siger Amin Skov.

/ritzau/