Amin Skov: 3F-aftale ikke dyrere for mig
Restauratør Amin Skov afviser, at han sparer penge ved tegne overenskomst med Krifa frem for 3F.

Det er ikke for ussel mammon, men for princippet det frie valgs skyld, at Restaurant Vejlegården fortsætter konflikten mod 3F og resten af fagbevægelsen.

Det siger restauratør på Vejlegården, Amin Skov, efter et kuldsejlet forsoningsmøde med 3F's formand, Poul Erik Skov Christensen, der ellers skulle have bragt parterne tættere på hinanden efter godt fire måneders eskalerende konflikt.

- Vi fik tilbudt præcis den samme overenskomst, som vi allerede har set. Det var det hele eller ingenting for 3F, så den geniale plan, vi havde forventet, den blev desværre ikke til noget, siger Amin Skov.

Ville du miste penge, hvis du gik ind på 3F's aftale?

- Nej, det vil jeg væsentligt ikke tro, at det ville have kostet mig penge. Men igen: jeg forholder mig til retten til det frie valg, det er ligesom hele essensen af det her, siger Amin Skov og fortsætter:

- Vores forudsætning for at mødes var, at 3F skulle anerkende det valg.

Ville det have kostet dig penge at lave en aftale med 3F, eller ville det ikke?

- Det ville ikke have kostet mig penge med de timer og de lønninger og så videre, vi har. Men igen: jeg forholder mig retten til det frie valg, så lad være med at fokusere på det andet.

Den udlægning giver 3F's formand ikke meget for:

- Det tror jeg simpelthen ikke på. Hvis det er rigtigt, så burde han jo have lavet en aftale med os. Denne her konflikt handler bestemt også om penge, siger Poul Erik Skov Christensen.

/ritzau/