Amanda Sisse fra De unge mødre: Sådan trøster jeg William
Den unge mor trøster lille William ved at putte med ham. Privatfoto / Instagram
Den unge mor og sønnen William har været hårdt ramt det seneste stykke tid.

Rigtig mange er ramt af hoste, forkølelse og lidt feber i denne tid. Influenzaen hærger og har hærget hen over jul og nytår. Lige nu mærker også Amanda Sisse fra De unge Mødre, hvordan William er plaget af sygdom. Men hun har et godt råd.

-Igen, igen, igen har vi været ramt af sygdom, skriver Amanda Sisse fra de unge Mødre på sin blog. Det er hendes søn, William, 3, der gennem nogen tid har været sådan lidt skidtmas, som så mange andre er det nu, hvor influenzaen raser gennem landet.

Se videoen, hvor en mand på en meget sød måde får at vide, han skal være far, på udeoghjemme.dk


-William er ved at være på toppen igen, men han hoster stadig som en gal. Det er drønsynd for ham, for især når han sover, hoster han rigtig meget, så meget at han vågner, skriver Amanda Sisse på sin blog.

-Af samme grund har han sovet i min seng de dage, for når han vågner, er det vist rart at mor ligger lige ved siden af, klar med vand og værste tilfælde medicin.

Det er drøn hårdt

Det betyder selvfølgelig også, at Amanda Sisse selv bliver vækket flere gange i løbet af en nat.

-Man har det oppe i hovedet om morgen, som om man ikke har sovet i flere uger, forklarer hun.

Læs om kvinden, der ikke anede, hun var gravid og en time senere fødte, på udeoghjemme.dk


-Men, selvom det er drøn hårdt at få under halv søvn og blive vækket 3-4 gange i løbet af natten, så er der også noget lidt hyggeligt ved de snakke, vi får os, når han vågner, for vi kan trække persiennerne fra inde på mit soveværelse, og så kan vi ligge og kigge direkte op til stjernerne.

Det er altså lykken

-William siger “Se mor, den blinker til os” .

Jeg svarer: “Ja skat, mon ikke det er oldefar og oldemor, der holder lidt øje med os. Og så kan jeg ellers nusse ham i håret, til han falder om igen.
-Årrrrrh … Det er altså lykken! På trods af minus søvn, øjne der hænger ned til knæene, og en dreng der ikke er 100% på toppen. Men vi klarer den, bare der er masser af kærlighed!

Williams influenza/hoste/forkølelse, eller hvad det nu er, kommer oveni, at han også brækkede armen lige før jul og blev opereret juledag.

Men han tager det helt cool. Og med lidt kærlighed fra mor – så skal det nok gå.

 

Kristian Bo Eriksen, Udeoghjemme.dk, Aller Media